i5-4590 sistem ile MSI GTX 1070 Gaming X uyumlu mu?

Menigmays

Kilopat
MSI GTX1070 Gaming X 8 GB ekran kartı almak istiyorum, sistemime uyar mı?

Sistem ekran görüntülerinde belirtildiği üzere.
  • İşlemci: i5-4590 3.3 GHz
  • Anakart: GA-H81M-S1
  • RAM: 4GB
  • Güç Kaynağı: 240V
Not: RAM ve güç kaynağı artırılabilir.

366937 366938 366939

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır i7 4790k veya 4770k alıp O.C yaparsa gayet iyi besler ve 2k oyun oynarsa oyun ekran kartına yüklenir bu sayede işlemci darboğazı fark edilmeyecek kadar az olur.
Evet 2K'ya alması ekran kartına yüklenip üretilen FPS'i azaltıp işlemcinin yükünü de azaltıp darboğazı engelleyecek fakat bu olay eğer sistem eski bir sistemse ve ekleme yapma imkanı yoksa idare etmesi için kullanılacak bir çözüm yolu. 4000'e yakın para bayacaksa adam (en az) 4. nesil bir işlemci ile hem ekran kartının dolaylı yoldan taze vereceği paranın verimini azaltmanın anlamı yok. Ayrıca GTX 1070 16 GB Dual RAM ile iyi performans verebilir haberin olsun. En az 600w bir güç kaynağı takman gerekli aynı zamanda. Bıktım çünkü yeni bur bir şey satın alacak bir adama düşük işlemciye sahip olan, yüksek ekran kartı al 2K'ya al deme saçmalığından çünkü adam hem dünyanın parasını verecek ve daha uzun vadede kalıcı bir performans alamayacak. Aynı zamanda her sistemde aynı şekilde cevap vermeyerek işlemciye de aynı oranda yüklenebilir 2K. Lütfen kalıcı ve tasarruflu çözümler/fikirler verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
BF1 ultra ayarlarda en fazla 62 dereceyi ,
CS-GO ultra ayarlarda en az 140 FPS ve en çok 59 dereceyi gördüm.
sistemim;
İşlemci i5-4590 2.2 ghz
Ekran kartı GTX 1060 6GB
8GB RAM
Monitör Samsung C27FG7x
Power 600w + 80 plus XIGMATEK
Anakart GA-H81M-S1

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı