i5-4590 sistem sağlığı nasıldır?

RAM eklemesi yapsan bir süre kullanırsın yine, işlemci çoğu oyun için hala yeterli fakat ekran kartı yeni nesil oyunların bir kısmını oynatmaz. İşlemciler kolay kolay da bozulmazlar.

8gb bu sistem için gayet yeterli ram almasına gerek yok

8gb bu sistem için gayet yeterli ram almasına gerek yok
COD Warzone, Rust gibi çok RAM kullanan uygulamalarda sıkıntı yaşar işlemci ve ekran kartı yeterli olsa bile. Şimdilik aklıma bu oyunlar geldi fakat yeni oyunların bir kısmı en az 12 GB RAM'e ihtiyaç duyuyor, sistem gereksinimlerinde 8GB RAM yazıyor olsa bile çeşitli sorunlar olabiliyor 8GB RAM ile.

Warzone oynayacak adamın bilgisayarı zaten full+full olacaktır, merak etmeyiniz.

Warzone hiç denemedim fakat ben Watch Dogs 2 oynamaya çalışıyorum eskiden bu kadar kasmıyorken artık çok kasıyor bir de sadece orta ayarlarda düşük ayarlarda da takılma oluyor hiçbir farkı yok yani ne yapacağım ben ya ne güzel bir ekran kartı beğenmiştim RX 5600 XT diye parayı 2000 lira fiyatı vardı parayı tam biriktirdim 10k fiyat olmuş ben bunu nasıl alayım şimdi.

Sistem ısınıyor olabilir, ekran kartınızın VRAM'i düşük olduğu için doku kalitesini orta veya düşük ayarda tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…