TurquaiseM Decapat Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 57 27 Aralık 2018 #1 Shadow Tactics: Blades of the Shogun satın almayı düşünüyorum ama sistemimin kaldıracağından pek emin değilim. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Aralık 2018
Shadow Tactics: Blades of the Shogun satın almayı düşünüyorum ama sistemimin kaldıracağından pek emin değilim. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2018 #2 Açması lazım büyük ihtimal çünkü GT 730, GT 640 performansında bir kart. Açmasa bile Steam'den satın alıp yükledikten sonra oyunu 2 saat deneyebilirsin, sorun yaşarsan veya oyunu beğenmesen bile paranı birkaç gün içinde geri iade ederler.
Açması lazım büyük ihtimal çünkü GT 730, GT 640 performansında bir kart. Açmasa bile Steam'den satın alıp yükledikten sonra oyunu 2 saat deneyebilirsin, sorun yaşarsan veya oyunu beğenmesen bile paranı birkaç gün içinde geri iade ederler.