i5 4590 Sistem Toplama (işlemci anakart kasa)

DanaBiftek

Megapat
Daha fazla  
Uzun zamandır araştırıyorum sistem almak için. Öncelikle sunu belirteyim elimde asus 650 ti boost ekran kartı var. Bunu 1-1.5 sene kullanacağım. Corsair vegeance 8 gb(4x2) dual ram var elimde. Sistem şöyle;
  • i5 4590 işlemci
  • Msi z97 pc mate anakart
  • Coolermaster haf 912 plus + gx 750w 80+ kasa
  • coolermaster hyper t4 işlemci soğutucusu
  • seagate barracuda 1 tb hdd
  • samsung 840 evo 120gb ssd
Bu işlemciye bu ekran kartı düşük biliyorum ama böyle idare edicem. Sistem hakkında yorumlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın düşük farkındayım.:) Ama eğer bütçen varsa ekran kartı için öneri yapabilirim.

Maalesef ki yok :( En erken 2015 yazında alabilirim onuda 970 gtx düşünüyorum tabii uyumluysa :)

Hocam şu anda çıkan bütçeyle valla bunları yeniledim. Eski işlemcim i5 661 bu alacagım i5 4590 bana taş çağından 21.yy'a çıkaracak gibi. Ekran kartını o zaman düşüneceğim yine forumdan tavsiye isterim zaten :D
He bu arada eski işlemcimide hakkını yemem stok sogutucuyla 4 sene kullandım. Hala tıkır tıkır :D Yorumlarınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı