i5 4590 Sistem vs Xbox

Mckellen

Kilopat
Daha fazla  
  • i5 4590.
  • 8 GB DDR3 1333 RAM.
  • H81 anakart.
  • 1 TB HDD.
  • 1000 TL'ye kadar 2. el ekran kartı. Mesela R7 370.
Bu sistemi toplamayı düşünüyorum ve ana amacım oyun oynamak. Sistem tahminen 2800 TL civarı tutuyor. Bu fiyata bu sistemi toplamak mı yoksa 2. elden temiz bir Xbox One S almak mı daha mantıklı? Bu arada monitörüm de yok. PC toplarsam 1K da monitör fiyatı eklemem gerekecek.

• i5 4590.
  • 8 GB DDR3 1333 RAM.
  • H81 anakart.
  • 1 TB HDD.
  • 1000 TL'ye kadar 2. el ekran kartı. Mesela R7 370.
Bu sistemi toplamayı düşünüyorum ve ana amacım oyun oynamak. Sistem tahminen 2800 TL civarı tutuyor. Bu fiyata bu sistemi toplamak mı yoksa 2. elden temiz bir Xbox One S almak mı daha mantıklı? Bu arada monitörüm de yok. PC toplarsam 1K da monitör fiyatı eklemem gerekecek.
Sadece oyun için istiyorsan kesinlikle XBOX One S fakat bütün işleri yapmak için ise kesinlikle bilgisayar.
R7 370 yerine 2. elden temiz GTX 1050 bulabilirsin.

Hocam GTX 760 ile ne yapacak Allah aşkına.
Hocam tabii ki konsol. Fakat bu oynayacağın oyunlara göre değişir. PC lazımsa PC değilse konsol.

PC genel ihtiyaçtır sadece oyunsa Xbox GTX 760 ne yapacak mı 900p medium çoğu oyunu oynar webde gezer her şeyi yapar PC ile Xbox sadece oyun oyna kapat.

PC genel ihtiyaçtır sadece oyunsa Xbox GTX 760 ne yapacak mı 900p medium çoğu oyunu oynar webde gezer her şeyi yapar PC ile Xbox sadece oyun oyna kapat.
Yazdığımı doğru okumadınız galiba.PC gerekiyorsa PC dedim hocam.Fakat oyun için GTX serisi hele de 7 serisi çok outdate kaldı.Series S 2060 eşdeğerinde.

Yazdığımı doğru okumadınız galiba. PC gerekiyorsa PC dedim hocam. Fakat oyun için GTX serisi hele de 7 serisi çok outdate kaldı. Series S 2060 eşdeğerinde.

Series S ne alaka One S demiş arkadaş Series S olsa gözüm kapalı Xbox derdim zaten fakat PC ile konsolun dünyası bambaşka Xbox veya PS sadece oyun oynatır kenarda durur PC öyle değil belliki arkadaşın bütçesi düşük PC daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı