i5 4590 Sistemde işlemci FiveM'de 100 dereceyi görüyor

CSelo53

Hectopat
RAM
12GB DDR3 1333MHz
SSD veya HDD modeli
Samsung 560 EVO 120GB
Ekran kartı
Sapphire HD7970 DUAL-X 3GB
Anakart
Asus H81M-C
İşlemci
Yeni: i5 4590 3.30GHz Eski :i3 4160 3.60GHz
Merhaba. Bu sıralar yüksek darboğaz sıkıntısından dolayı işlemci değiştirdim işlemciyi değiştirdim darboğaz azaldı ancak önceki işlemci gibi droplarım halen devam ediyor. Bayağıdır MSI Afterburner kullanmıyordum bir bakayım dedim oradan oyun içi sıcaklık değerlerini görmek için ayarlarını açtım ve işlemcim 100 derecelerde takılıyor. İşlemci fanının 1 ayağı kırık ancak bu kadar fazla bir ısınma söz konusu olabilir mi? 1151 pin kullanıyorum ayakları ucuz ancak termal macunum kalmadı ve nasıl değiştirildiğini bilmiyorum. Geçiçi olarak idare edebilecek bir şeyler söyler misiniz? Oyun FiveM.

FiveM Online'ya biraz normalmiş gibi geldi ama başka bir şeyde olabilir.

Normal değil stok soğutucu kullanıyor sanırım arkadaş.

Stok soğutucu ise ve tek yaprağı kırıksa acilen değiştirin iş görmez o soğutucu. Genelde kırık olan yaprağın karşısında ki yaprağı da kırın derler ama daha da kötü olur. O droplar ısıdan kaynaklanıyor. Bende de i7 4770K var bazen bayağı ısınıyor AG400 soğutucusunu alacağım bende idarelik Rampage soğutucu kullanıyorum.

İşlemci soğğutucu tam oturmamış, macun doğru sürülmemiş veya macun kaliteli macun değil. Bana göre bu üçünden biri sorun. Bu işlemcilerin güç tüketimi biraz yüksek tabii ama bu denli yüksek olması normal değil.

Soğutuğunun yaprağında sıkıntı yok arkasında anakarta oturan pinlerden bir tanesi kırık yani soğutucu tam oturmuyor.Ve işlemci soğutucuda stok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…