i5 4590 sistemde Valorant'ta ani FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

Puuw1999

Hectopat
Yer
İstanbul Güngören
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 / Gigabyte GTX 1660 TI 6 GB / Kingston FURY Beast 2x8 3200MHz / Asus Prime B450M-K II / Thermalright Assassin King 120 SE / Samsung 256 GB Evo SATA 3.0 / WD Green SATA 3.0 1TB HDD / AOC 27G2SPU 1 MS 165 Hz
Meslek
Öğrenci Değil
Valorant da her 30 saniyede bir drop giriyor.
Sistem:
i5 4590.
4 GB RAM.
HD Graphics 4600.
120GB Samsung SSD.
Oyundayken CPU GPU SSD ve RAM kullanımı:

Oyunda değilken:

Bir şey daha soracağım sisteme %15 sağlığı olan HDD takarsam drop olur mu?
Çünkü taktığımda oyun oynanmayacak hale geliyor.

%15 sağlıklı bir HDD kullanılmaz bence. Zaten takılınca oynanmayacak kötü olduğunu söylemişsiniz.

%15 sağlıklı bir HDD kullanılmaz bence. Zaten takılınca oynanmayacak kötü olduğunu söylemişsiniz.

Yani %100 sağlıklı HDD takarsam sıkıntı çıkmaz değil mi?
(Oyun HDD de olmazsa)

Yani %100 sağlıklı HDD takarsam sıkıntı çıkmaz değil mi?
(Oyun HDD de olmazsa)

Daha sağlıklı olur %15 sağlıklı HDD yerine. Oyun HDD de değilse HDD hiçbir şeyi etkilemez(HDD'ye ne indirirseniz onu etkiler.).

Daha sağlıklı olur %15 sağlıklı HDD yerine. Oyun HDD de değilse HDD hiçbir şeyi etkilemez(HDD'ye ne indirirseniz onu etkiler.).

%15HDD de oyun HDD de olmasa bile drop oluyordu. Sebebini biliyor musunuz?

Ben bu konuyu yaklaşık 5gün önce açtım bugün RAM'imi 8 GB yaptım ve FPS hareketli alanlarda 80FPS ortalama 100FPS alıyorum bazen 130FPS'e bile çıkıyor yani işlemcisi iyi olan ekran kartı olmayanlar kesinlikle RAM'i 8 GB yapmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…