i5 4590 Sisteme Windows 11 kurulur mu?

furkan12

Megapat
Daha fazla  
RAM
8 GB RAM
SSD veya HDD modeli
KINGSTON SSD
Ekran kartı
RX 460
Anakart
H81
İşlemci
i5 4590
Gereksinimleri yetmeyip bypass ile kurup memnun olan var mı? İşlemcim biraz sorun çıkarıyor sadece sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin sorun çıkarıyor ise direkt olarak yüklenmiyor diye biliyorum,benim desteklemiyordu ve bypass edememiştim kuramadım o yüzden, fakat destekliyor ise deneyip kurabilirsin ama bir sorun yaşamama ihtimalin %100 değil çünkü kendileri de önermiyor bypass yöntemini fakat şartlar olsun önerdikeri gereksinimleri toplamak zor. Dene gör pek bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Zaten kursan da geri w10'a kolayca dönebiliyorsun.

İşlemcim desteklemeliyordu kurdum 1 2 hafta kullandım, güzel akıcı, herhangi bir sorun yaşamadım, sadece APK kuramıyorum işlemci desteklemediği için harici gayet akıcı ve normal.

İşlemcim desteklemeliyordu kurdum 1 2 hafta kullandım, güzel akıcı, herhangi bir sorun yaşamadım, sadece APK kuramıyorum işlemci desteklemediği için harici gayet akıcı ve normal.

Ki ben dümdüz Windows 11 ISO'sunu Rufus ile yazdırıp kurmuştum ne bir şey sordu ne başka bir şey oldu.

Ki ben dümdüz Windows 11 ISO'sunu Rufus ile yazdırıp kurmuştum ne bir şey sordu ne başka bir şey oldu.

Silmemişim, denedim tekrar güvenli önyükleme açılmıyormuş bende. Onu da BIOS'tan açmaya çalıştım fakat açamadım o yüzden yükleyememişim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı