i5-4590 Sistemi satıp yeni sistem almak

Bu arada,

Bu sisteme ekran kartı yükseltmesi yapmak akıl kârı değil kesinlikle. Yavaş yavaş DDR5 platformuna geçerken arkadaşın DDR3 ile geleceği olmayan bir sistemde kalması doğru değil.
Şimdi ikinizinde mesajını okudum ve napacağım hakkında kararsız kaldım.

Bu arada,

Bu sisteme ekran kartı yükseltmesi yapmak akıl kârı değil kesinlikle. Yavaş yavaş DDR5 platformuna geçerken arkadaşın DDR3 ile geleceği olmayan bir sistemde kalması doğru değil.
İşlemcisi, bütçesi dahilindeki ekran kartları için yeterli. 5500 liraya daha iyisi zor. İşlemci yenilese ekran kartına kalmıyor para.

Şimdi ikinizinde mesajını okudum ve napacağım hakkında kararsız kaldım.
Arkadaşım, kararsız kalacak bir durum yok. Arkadaşın teknik bilgisi yetmiyor sanırım. Sen o ekran kartlarından birini alırsan işlemci ve ram teknolojisinden dolayı darboğaz denen bir durumdan fazlasıyla drop yersin; ki bu yaşanmasa bile o sistemin bir geleceği olmaz. Şu an bilgisayar kullanmaya devam etmek istiyorsan bilgisayarı iyi bir fiyata sat ve yeni bir sistem topla.
İşlemcisi, bütçesi dahilindeki ekran kartları için yeterli. 5500 liraya daha iyisi zor. İşlemci yenilese ekran kartına kalmıyor para.
Arkadaşım, darboğaz denen konuyu bi araştırmanı tavsiye ederim.

Satabiliyorsan güzel bir fiyata satıp DDR4 bir sisteme geçmen mantıklı olur geleceğe dönük olarak. Sıfır olarak APU bulabilirsin ama bana kalırsa ikinci elden güzel şeyler bulabilirsin.

Tamam, anladım bu konuyuda benim 4k hemde en fazla 5k param var. (yazın için) Ekran kartı almak istiyorum oyunlar kaldırsın diye. İşlemcide lazım diyorsun ben 5k ya hem ekran kartı hemde işlemci bulacağımı zannetmiyorum? Ne yapmamı öneriyorsunuz.

Gözünü kim korkuttu bilmiyorum ama şu anki sistemden 2 kat fazla performans alabileceğin çok sistem var. Beklersen hemen bi toparlarım.

Gözünü kim korkuttu bilmiyorum ama şu anki sistemden 2 kat fazla performans alabileceğin çok sistem var. Beklersen hemen bi toparlarım.
Beklerim tabiki. Güzel bir cevap olacağa benziyor.

Diğer arkadaşın dediği de günü kurtarmak olarak mantıklı. Çoğu oyunda 30-40 FPS arası alabilirsiniz. Yani günümüz oyunlarından bahsediyorum. Ama diğer türlü geleceğe dönük bir sistemle elinizde para oldukça yavaş yavaş da yükseltebilirsiniz.

Bi tık işgüzarlık olabilir fakat elimde hali hazırda bir sistem var ve zaten satmak istiyorum. Eğer diyorsan ki sen beni sırf kendi kârın için yola getirdin; farklı yerlerden de toplayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…