i5-4590 Sistemi satıp yeni sistem almak

Bi tık işgüzarlık olabilir fakat elimde hali hazırda bir sistem var ve zaten satmak istiyorum. Eğer diyorsan ki sen beni sırf kendi kârın için yola getirdin; farklı yerlerden de toplayabilirim.
Kesinlikle hayır. Ama yazdığım gibi bu para elime yazın geçecek. Özel bi durumumla mücadele ediyorum ayıptır demesi onu yenersem babam verecek. Bana o ikisinide atar mısın fiyatları ile.

Kesinlikle hayır. Ama yazdığım gibi bu para elime yazın geçecek. Özel bi durumumla mücadele ediyorum ayıptır demesi onu yenersem babam verecek. Bana o ikisinide atar mısın fiyatları ile.
O zamanı bilmem fakat şu an sana 5.515TL'ye mükemmel ötesi bir sistem dizdim bile:
- Ryzen 5 5600g 3.9 - 4.4 Ghz
- 2x8 3000Mhz GSkill RipJaws
- Samsung 970evo m.2 3500-2700mb/sn okuma ve yazma
- B450m-k4
- AeroCool CS-7 400w PSU kasa
Bu sistem ile GTA V'i yüksek, Forza Horizon 4'ü orta ayarlarda 60 fps ile oynayabilirsin ki ileride ekran kartı eklemek istediğinde satman gereken bir parça olmayacak.

. Bunları söylerken kafamda olan bir şey değildi; ki zaten vazgeçtim.

Benim sistemi gördün demi? 8GB ram var bence bir taneye indirilebilir. Eğer atmadıysam atabilirim şuan. Ona göre değişiklikler yapalım. Bu fiyat koyu geldi biraz bana. Ve Ram ve kasa hariç diğerlerini aldım 6200tl tuttu (güvenli sitelerden baktım). Bu fiyat çok koyu geliyor bana.

Bu sistem ile GTA V'i yüksek, Forza Horizon 4'ü orta ayarlarda 60 fps ile oynayabilirsin ki ileride ekran kartı eklemek istediğinde satman gereken bir parça olmayacak.
5600G ile GTA 5'i yüksek ayarda 60 FPS, hmm. Güzel, siz devam edin takılın böyle, benim işlerim var. 5600G GTA 5 Low ayarlarda:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4590 ve RX 480:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi geceler.

Hocam ben bilgisizim bilgi alıyorum. İyi geceler

Size karşı bir söylemim yok, yanlış anlamayın .
Hocam sizi dinlicem. Siz burda daha bilgili gördüm. Bana kısaca ne diyorsunuz eğer sizi yormuyorsam. Bana kısaca 4k ya ve yeni alınan şeyler -eskiler satılınca- toplam nasıl bi sistem toplarım forza horizon 5 elden ring oynatacak. 4-5k ya toplayabilir miyim böyle bir sistem hocam?

Daha bilgili olduğumu iddia etmiyorum. Arkadaşa şu konuda katılıyorum, DDR4 sistem kurmak tabi ki de güncellik olarak güzel olur. Ancak sizin bütçeniz az. 5600G'nin işlemci gücü çok iyi ama ekran kartı olarak GT 1030 seviyelerinde. Sizin işlemciniz ise Ryzen 1200 gibi bir performans verebiliyor ki bu da günümüz için oyunlarda giriş seviye denebilecek bir işlemci. Ama şu anki sisteminize harici ekran kartı alırsanız, 5600G sisteme göre çok daha iyi performans alırsınız. Yani önce 5600G alıp ekran kartını sonradan almaktansa, önce ekran kartı alıp işlemcinizi daha sonra geliştirmek daha mantıklı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…