D Dostbirtane12 Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 207 22 Nisan 2022 #41 Lee Yu Bin dedi: İşlemcisinin bu gibi düşük-orta ekran kartları için yeterli olduğunu anlamanız lazım. Medium ayarlarda bile %100 kullanıma ulaşıyor 1650 Super: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim için yeterli bir cevap. Genişletmek için tıkla... Peki, artık söylenecek söz yok. İleride herhangi bir bileşenin başına bir şey gelirse haberdar edersen sevinirim. Pes ediyorum.
Lee Yu Bin dedi: İşlemcisinin bu gibi düşük-orta ekran kartları için yeterli olduğunu anlamanız lazım. Medium ayarlarda bile %100 kullanıma ulaşıyor 1650 Super: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim için yeterli bir cevap. Genişletmek için tıkla... Peki, artık söylenecek söz yok. İleride herhangi bir bileşenin başına bir şey gelirse haberdar edersen sevinirim. Pes ediyorum.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.354 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 22 Nisan 2022 #42 Dostbirtane12 dedi: İleride 10-15bin tl eline geçmeyeceği aşikar mı? 10-15bin tl harcamak zorunda olsuğunu kim söyledi? Genişletmek için tıkla... Çok gereksiz agresifsin, ilk mesajından beri... Neyse. @WolreaG Yaza kadar fiyatlarda düşüş olur umarım, güzel bir sistem alabilirsiniz.
Dostbirtane12 dedi: İleride 10-15bin tl eline geçmeyeceği aşikar mı? 10-15bin tl harcamak zorunda olsuğunu kim söyledi? Genişletmek için tıkla... Çok gereksiz agresifsin, ilk mesajından beri... Neyse. @WolreaG Yaza kadar fiyatlarda düşüş olur umarım, güzel bir sistem alabilirsiniz.
D Dostbirtane12 Hectopat Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 207 22 Nisan 2022 #43 Lee Yu Bin dedi: Çok gereksiz agresifsin, ilk mesajından beri... Neyse. @WolreaG Yaza kadar fiyatlarda düşüş olur umarım, güzel bir sistem alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sabahtandır bu sisteme ekleme yap diyorsun. Şimdi sistemlerde düşüş olur diyorsun. Ben, cidden anlamadım. Beynim yetmiyor herhalde.
Lee Yu Bin dedi: Çok gereksiz agresifsin, ilk mesajından beri... Neyse. @WolreaG Yaza kadar fiyatlarda düşüş olur umarım, güzel bir sistem alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sabahtandır bu sisteme ekleme yap diyorsun. Şimdi sistemlerde düşüş olur diyorsun. Ben, cidden anlamadım. Beynim yetmiyor herhalde.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.354 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 22 Nisan 2022 #44 Dostbirtane12 dedi: Sabahtandır bu sisteme ekleme yap diyorsun. Şimdi sistemlerde düşüş olur diyorsun. Ben, cidden anlamadım. Beynim yetmiyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Umarım fiyatlar düşer de hem işlemci hem ekran kartı alırsın diye iyi dileklerde bulunuyorum, ona bile laf ediyorsun.
Dostbirtane12 dedi: Sabahtandır bu sisteme ekleme yap diyorsun. Şimdi sistemlerde düşüş olur diyorsun. Ben, cidden anlamadım. Beynim yetmiyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Umarım fiyatlar düşer de hem işlemci hem ekran kartı alırsın diye iyi dileklerde bulunuyorum, ona bile laf ediyorsun.
ismetcelal33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 2.701 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2022 #45 İleride ya da yakın tarihte tekrardan yükseltme yapılmayacaksa, ben de ekran kartı yükseltmesinden yanayım. Ama yaza kadar çok var, fiyatlar ne olur bilemeyiz.
İleride ya da yakın tarihte tekrardan yükseltme yapılmayacaksa, ben de ekran kartı yükseltmesinden yanayım. Ama yaza kadar çok var, fiyatlar ne olur bilemeyiz.