i5 4590 Tabanlı Sisteme GTX 960 Mı R 380 Mi?

Hangisi daha verimli olur ?

• Oy verenlerin toplamı
    20
Ben sana şöyle açıklıyım. Ben bir nvidia fanboyum öncelikle. R9 380 daha çok performans alabileceğin bir ekran kartı. @Grkemtuna adlı arkadaşımızın da dediği gibi 4 ya da 5 fps ile geçer. Ancak nvidianın yazılımsal olarak daha iyi olduğunu çoğu kişi biliyor. Technopatta açılmış bir konu. Belki bir yardımı dokunur.Bazı forumlarda da benim dediğim gibi driver ve yazılım olarak amdnin kötü olduğu söyleniyor. Ekran Kartı Seçiminde Nvidia Mı Yoksa AMD Mi ? | Technopat Sosyal
İyi Sosyaller. Bir yanlışım varsa lütfen düzeltin arkadaşımız problem yaşamasın.

amd olduğu için pek yanaşmak istemiyorum.
Amd istemiyorsan tek secenek gtx 960 kaliyor.

Ben sana şöyle açıklıyım. Ben bir nvidia fanboyum öncelikle. R9 380 daha çok performans alabileceğin bir ekran kartı. @Grkemtuna adlı arkadaşımızın da dediği gibi 4 ya da 5 fps ile geçer. Ancak nvidianın yazılımsal olarak daha iyi olduğunu çoğu kişi biliyor. Technopatta açılmış bir konu. Belki bir yardımı dokunur.Bazı forumlarda da benim dediğim gibi driver ve yazılım olarak amdnin kötü olduğu söyleniyor. Ekran Kartı Seçiminde Nvidia Mı Yoksa AMD Mi ? | Technopat Sosyal
İyi Sosyaller. Bir yanlışım varsa lütfen düzeltin arkadaşımız problem yaşamasın.
O konu biraz tartışmaya donusmustu.

R9 380 %10 daha performanslıdır. Fakat DirectX12'ye daha uyumlu olan GTX 960.

İkisi de güncel kartlar fakat R9 380 daha güncel. Aralarında 3-5 FPS farkı var ama bazı oyunlar da GTX 960 daha fazla FPS veriyor.

Bende böyle ikilem de kaldım fakat sonunda GTX 960 4GB aldım ve gayette memnunum.

Bence GTX 960 al R9 380 ile arasında çok bir fark yok performans açısından R9 380 5-6 FPS ile geçer ancak GTX 960 NVIDIA olduğu için bence GTX 960 al NVIDIA bana göre her zaman daha iyidir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı