i5 4590 ve GT 1030 GTA 5 FPS düşme sorunu

Turgay Ç.

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim;
  • 6GB 1600 MHz RAM
  • MSI GT 1030 OC
  • i5 4590
  • 500GB 5400 RPM HDD

Bu sistemle GTA V yuksek ayarlarda oynayabılıyorum fakat bazen nadir olsa da yer yer oyun oynanamaz hale geliyor ve FPS 60-70'den 20-30'a iniyor. GPU kullanımı azalıyor. Bunun sebebi ne olabılır? Benim aklımda tek bir şüphe var, RAM'lerden dolayı olabılır ama yine de sizin fikrinizi almak istiyorum.

Oyun içindeki değerler;

20180923025542_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
sahibinden de baktıgımda öyle 2 slotum var bu arada
Bu durumda elinde ki 2 GB RAM'i satıp 4 GB alman gerek. 2 GB RAM'i 30-40 TL'ye satıp üstüne de 40 TL sen koyarsan 4 GB alabilirsin. Bu arada alırken MHz, CL değerlerinin aynı hatta aynı marka olmasına dikkat et şans işi uyuşmazlık çıkabiliyor.
şöyle birşey yapabilirmiyiz sadce eramları değiştirsek çözülür galiba ama bi alternatif olarak ssd yada 7200 rpm 64mb cache olan bır hdd alıp az birşet sanal bellek versek 6gb ramın yetmediği yerde ssd yada hdd devreye girer sizce mümkünmü *

ben şöyle birşey dedim şuan ikisini aynı anda almam mümkün deil 15 tatile yeni sisteme geçicem beni ozamana kadar idare edecek birşey yapmam gerekiyor

sahibinden de baktıgımda öyle 2 slotum var bu arada
Bu durumda elinde ki 2 GB RAM'i satıp 4 GB alman gerek. 2 GB RAM'i 30-40 TL'ye satıp üstüne de 40 TL sen koyarsan 4 GB alabilirsin. Bu arada alırken MHz, CL değerlerinin aynı hatta aynı marka olmasına dikkat et şans işi uyuşmazlık çıkabiliyor.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı