İ5 4590 ve GT 730 Tabanlı Sistemde BF3 Oynayabilir Miyim ?

Orkun Albayrak

Hectopat
Daha fazla  
Beyler bundan iki gün önce Caspver Nirvana 4590c modelinde bir bilgisayar aldım. Özellikleri şöyle :

Intel(R) Core(TM) i5-4590 CPU @ 3.30GHz
8 GB RAM
1 TB HDD
Geforce GT730 128 bit 2 GB

Bu özellikler ile Bf3'ü en azından mediumda oynayabilir miyim ? Yani ekran kartı çok kötü kasma olur mu ? Bilgisayarı yeni aldım ve özellikleri yeni yeni öğreniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır pc almak en yanlış seçimdir. Kaç para verdin o sisteme gerçekten merak ediyorum
Ekran kartın malesef çöp

Ürün yeni ise iade edin. O sistemden bir yol olmaz. BF3'ü mediumda oynayabilirmiyim demişsiniz fakat çözünürlük belirtmemişsiniz. Çözünürlüğünüz nedir ?

Low'da oynatması lazım. Medium sanmıyorum ama oynatabilir. Büyük bir hata yapmışsın maalesef. Neyse yine de hayırlı olsun.

Geri iade etmem nasıl olacak , yani ne diye iade edebilirim

Ürün yeni ise iade edin. O sistemden bir yol olmaz. BF3'ü mediumda oynayabilirmiyim demişsiniz fakat çözünürlük belirtmemişsiniz. Çözünürlüğünüz nedir ?

Çzöünürlük ise 1280x1024

Kanunlara göre 7 gün içerisinde üründen cayma imkanın vardır. Geri ilet, o bütçe ile sistem toplayalım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…