i5 4590 ve GTX 1050 alınır mı?

Bütçe
6500
Sistem 5
Ekran kartı rx 570 8gb
İşlemci intel i5 6402 6. Nesil
Anakart gıgabyte g1 snıper b7
Ram 16 gb gskıll
1 tb hdd
126 ssd
Power 600w
Kasa zalman z3 plus
5300tl
Sistem 6

- i5 4590 3.70ghz işlemci

- gtx 1050 gaming x tertemiz ilk günkü gibi

- msi h81-p33 anakart

- kingston hyperx savage ram 8gb (sıfır)

- 120gb kington hyperx ssd (sıfır)

- 500gb seagate 7200rpm harddisk

- Masterfox 4 fanlı rainbow kasa
6k

10K bütçe çıkarım derseniz size parça parça apu sistem atayım. Ekran kartını daha sonra para biriktirip takarsınız

Bunlar arasinda fiyat performans yok diyosunuz yani oynadigim oyunlar gta 5 valorant daha üst bi oyun oynuyacagimi düşünmüyorum @522140

10K bütçe çıkarım derseniz size parça parça apu sistem atayım. Ekran kartını daha sonra para biriktirip takarsınız
Şuanda cok zor hocam yaa

O attığınız sistemlerde hocam 4. nesil intel işlemciler falan var. O sistemi alıp hiçbir oyun oynayamayınca satmak isteyeceksiniz. Alan da olmayacak. Ozaman paranıza yazık olur.

Ozaman acele etmeyin sistem almaya parça atayım yavaş yavaş alın para geçtikçe elinize toplatın bir bilgisayarcıda sonra.

Paranızı çöpe atmaktan iyidir yavaş yavaş toplamak.

Peki 10 11 e atacağınız hazır kasa varmı? Taksitle alabileceğim

apu sistem bu 1050 gücünde ekran kartı gömülü işlemciye. Yavaş yavaş toplarsınız. Topladıktan sonra gene 3-5 oyun oynatır. 2500-3000TL bandında 5700XT falan da bulursanız. Çok güzel sistem olur.

Peki 10 11 e atacağınız hazır kasa varmı? Taksitle alabileceğim

En düzgün gördüğüm bu var hocam.

Beni çok zorlar böyle hocam evde iyi kötü bitane var da valoda 60 FPS aliyorum geforce gt430 takılı yetmiyor ama işte

Beni çok zorlar böyle hocam evde iyi kötü bitane var da valoda 60 FPS aliyorum geforce gt430 takılı yetmiyor ama işte
Kısa süreli çare için ucuza bir ekran kartı bulup kullanmaya devam edebilirsiniz fakat 2. el piyasası eski kartlarda çok güvenilir değil. Forumda illa ki eski kart sahibi olup elden çıkarmak isteyen vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…