97reis Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 9 11 Eylül 2020 #1 Herkese selam. Ben ASUS NVIDIA GTX 750 Ti adlı ekran kartını alacağım ve size şunu soruyorum. Aşağıda verdiğim oyunlarda kaç FPS alırım? Bu arada RAM 8 GB ve işlemci Intel i5-4590. Oyunlar şunlar: GTA 5. Valorant. ETS 2. PES 20.
Herkese selam. Ben ASUS NVIDIA GTX 750 Ti adlı ekran kartını alacağım ve size şunu soruyorum. Aşağıda verdiğim oyunlarda kaç FPS alırım? Bu arada RAM 8 GB ve işlemci Intel i5-4590. Oyunlar şunlar: GTA 5. Valorant. ETS 2. PES 20.
Computer Hardware Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 1.104 Çözümler 15 11 Eylül 2020 #2 Hangi çözünürlükte oynayacaksın?
GraLeiMet Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 883 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et PES 2020.İşlemcinin durumunu bilmem ona göre hesapla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et PES 2020.İşlemcinin durumunu bilmem ona göre hesapla. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Penaldo Kilopat Katılım 12 Haziran 2018 Mesajlar 717 Çözümler 2 11 Eylül 2020 #4 PES 20'de Ultra'da bile sorun çıkarmaz ama diğerlerini bilemem.
GraLeiMet Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 883 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et