D DeathGuard Hectopat Katılım 1 Şubat 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar, ben elimden geldiğince kendi bilgimle bir bilgisayar topladım ve alacağım bunu. Sizce iyi mi, eksik veya fazlası var mı söyler misiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2015
Arkadaşlar, ben elimden geldiğince kendi bilgimle bir bilgisayar topladım ve alacağım bunu. Sizce iyi mi, eksik veya fazlası var mı söyler misiniz ?
Abdullah Durukanoğlu Hectopat Katılım 15 Mart 2014 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #2 Bence gayet iyi. Ne eksik ne de fazla.
D DeathGuard Hectopat Katılım 1 Şubat 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #3 Teşekkürler, kaç gündür araştırma yapıyorum canım çıktı. Yazın sonlarında almayı planlıyorum acaba o zaman bir değişiklik ister mi sistem ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2015
Teşekkürler, kaç gündür araştırma yapıyorum canım çıktı. Yazın sonlarında almayı planlıyorum acaba o zaman bir değişiklik ister mi sistem ?
Y Yusuf korkmaz Hectopat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #4 Kasiyi cok pahali secmisin. RAM'leri neden 1600 MHz'de calisanlardan secmedin ? Ekran kartidinda biraz fazla abarti olmus. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2015
Kasiyi cok pahali secmisin. RAM'leri neden 1600 MHz'de calisanlardan secmedin ? Ekran kartidinda biraz fazla abarti olmus.
D DeathGuard Hectopat Katılım 1 Şubat 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #5 Kasa ve RAM konusunda yardımcı olur musun model olarak yazarak ? Ekran kartının kalmasını istiyorum. Fiyat biraz düşerse belki iyi olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2015
Kasa ve RAM konusunda yardımcı olur musun model olarak yazarak ? Ekran kartının kalmasını istiyorum. Fiyat biraz düşerse belki iyi olabilir.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Şubat 2015 #6 Sistemi alacağınız zaman konu açınız.