i5 4590 ve GTX970 Sistem

970 4k destegi sunuyor ancak sli yapilsa bile bir kartin vrami kullanildigindan 4 gb kullanilabiliyor 970 in 4 gb vramide 3.5+500 mb şeklinde oldugundan 4k da 3.5 gb aşan oyunlarda çok oldugundan performans kaybı kaçınılmaz oluyor çünkü kalan 500mb lık kısım 3.5 gb lık vrame göre çok yavaş kalıyor

anladım çok da geleceğe dönük bir kart olarak işlev göremez yanı ama ben çok da uçuk bir sistem toplama niyetinden olmadığımdan benim işimi görecektir yorumlarınız için çok tesekkur ederim

Aynen öle zaten belirtmiştim 1080p de 970 daha mantıklı olur diye ama öle beklentisizligede girmeyin 1080p de o kart canavar gta 5 witcher 3 ultra oynama fırsatım oldu çok iyi performans veriyor aslına bakılırsa tek sorunu cool whine oda sizin tahammül sınırınıza baglı biraz ben kulaklik kullanamadigimdan rahatsiz edici geliyordu.

Anakartı h97 gaming 3 yap. WD 1 TB caviar blue HDD, samsung 850 evo 120 GB SSD, hyperX savage RAM al. Bir de Psu eklemeyi unutmuşsun.
H97 1600Mhz ama benimki 3300 sebebini açıklarsan sevinirim h97 yapmamın. HDD tamam Samsung SSD bütçemi aşmasın ? PSU dışardan edineceğim.

H97 1600Mhz ama benimki 3300 sebebini açıklarsan sevinirim h97 yapmamın
1. Nedeni H97 de 3200 MHz destekliyor.
2. Nedeni i5 4590 a O.C yapamayacağına göre Z97 almak israftan başka bir şey değildir.
3. Nedeni artan para ile diger bileşenlerini arttırmak daha iyi seçim.

Ben o seslere çok alışığım o hiç sorun değil benim için dediğin gibi o seviye oyunları oynamak benim için yeterli olacak zaten

1. Nedeni H97 de 3200 MHz destekliyor.
2. Nedeni i5 4590 a O.C yapamayacağına göre Z97 almak israftan başka bir şey değildir.
3. Nedeni artan para ile diger bileşenlerini arttırmak daha iyi seçim.
Ben z97 daha pahalı ve üstün modeli diye biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…