İ5 4590 ve GTX970 Tabanlı Sistem Toplama

Darren03

Hectopat
Daha fazla  
Ben 2 hafta öncesine kadar 6600K'lı bir sistem toplamayı düşünüyordum ama şimdi imkansız, o kadar kötü ki kasa power supply ve RAM'leri eski kasadan alacağım. Şöyle bir şey yaptım, sizce nasıl? Aslında Galax EX OC alacaktım da onun arayüzü nasıl? Mesela MSI'da OC moddan slient'e almak bir tık kadar kolay. Sizce bu sistem mantıklı mı? 3-4 yıl tüm oyunları ultrada oynamak istiyorum.

RAM:GSKILL Tek Modulu 4GB DDR3 1600 MHz x2
KASA: NSE-N400 600W ATX Siyah Pencereli

asdas.png

Sistem iyi 2-3 yıl ultra oynarsında psu 12v kanalından kaç watt veriyor.Psu resmini çekip at
Kasanın içini açmadım açtığım zaman çekicem de ben anakart ekran kartında kararsızım anakart daha ucuz bir modelle değiştirsem ekran kartın ne yapsam r9 390 yada galax arayuzu nasıl

Sistem iyi 2-3 yıl ultra oynarsında power supply 12v kanalından kaç watt veriyor
Kasanın içini açmadım açtığım zaman çekicem de ben anakart ekran kartında kararsızım anakart daha ucuz bir modelle değiştirsem ekran kartın ne yapsam r9 390 yada galax arayuzu nasıl
r9 390 iyi olur gtx970 den 1 tık ferformanslı ve 8 gb daha uzun ömürlü

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı