R rulinq55 Hectopat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2015 #1 Merhaba, bir sistem topladım da bakar mısınız? Bir sorunu var mı ? Uyumsuzluk olabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2015
Merhaba, bir sistem topladım da bakar mısınız? Bir sorunu var mı ? Uyumsuzluk olabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Poseid Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2015 #2 H81 çipsetli bir anakarta 370 tl fazla H97 çipsetli bir anakart alırsan hem daha ileriye dönük olur 5.nesil intel işlemcileri desteklediği için. Diğerlerinde bir uyumsuzluk olmayacaktır. Bütçenizi belirtirseniz daha performanslı sistemler çıkabilir.
H81 çipsetli bir anakarta 370 tl fazla H97 çipsetli bir anakart alırsan hem daha ileriye dönük olur 5.nesil intel işlemcileri desteklediği için. Diğerlerinde bir uyumsuzluk olmayacaktır. Bütçenizi belirtirseniz daha performanslı sistemler çıkabilir.
Cnqzhn Megapat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 69 Yer SAMSUN Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 26 Haziran 2015 #3 rulinq55 dedi: Merhaba, bir sistem topladım da bakar mısınız? Bir sorunu var mı ? Uyumsuzluk olabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 81372 Genişletmek için tıkla... Bütçe kaç TL ?
rulinq55 dedi: Merhaba, bir sistem topladım da bakar mısınız? Bir sorunu var mı ? Uyumsuzluk olabilir mi? Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 81372 Genişletmek için tıkla... Bütçe kaç TL ?