İ5 4590 ve R9 380 Tabanlı Sistem Toplama

Delioglan1907

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Recep ve Ali abinin topladığı sistemi birazcık değiştirdim. Değiştirmemin nedeni ise kasa, güç kaynağı ve soğutucuyu hiçbir yerden bulamadığım için değiştirmek zorunda kaldım, sizce sistem nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem güzel fakat anakartı MSI H97 Gaming 3 ile değiştirebilirsin. Ayrıca SSD'yi çıkarıp ekran kartını 4GB modeline yükseltebilirsin.

Öte yandan birkaç bileşenden kısıp GTX 970'li bir sistemde alınabilir. Yalnız RAM'ide Cl9 almanı öneririm ben şuan Cl9 modelini bulamadım.

İşlemci soğutucusunu çıkartın listeden. Anakartı H81M-PLUS ya da H97 PC MATE yapın. İşlemciyi i5 4460 alın. PSU almayın Zalman Z3+ 600W dahili PSU modelini alın. RAM'i Kingston HyperX Savage Red 8 GB CL9 1600 MHZ alın. SSD sonra ekleyebilirsiniz. Kalan parayı ekran kartına yatırıp herhangi bir markanın GTX 970 modelini alın. Sistem daha uzun süre yaşar bu şekilde.

Gta5 Pes FIFA böyle oyunları oynarım birde program yazma video düzenleme ile uğraşırim yani o zaman GTX 970 li pcyi alacağım

Benim Gtx 970'imde coil whine var. Fakat inanın bana hiç belli olmuyor. Sadece %100 yükteyken hafif bir sivsisinek vızıldaması gibi bir şey.

Ben anakart
Ben anakarti değiştirmek istemiyorum çünkü bu topladığım sistemi 2 yılda bir güncelliyeceğim birde GTX 970 Ekran Kartına pek güvenmiyorum.SSD sonra almak istemiyorum.Kusura bakmayın emir verir gibi konuşuyorum başka önereceğiniz sistem varmı 3000TL civarında ?

Tam 2 Yıl değilde 3 yılda bir filan zaten bu topladığımız sistem 3 yıl sonra oyunlarda kasmaya başlar kusura bakmayın skylake hakkında bilgim yok o sistemler nasıl oluyor ?

DDR4 Oluyor sanırım ancak 3000e DDR4 sistem toplanırmı ki ?

2 yılda bir güncelleyecekseniz Skylake tabanlı sistem alın.
Araştırdım birazda eyer 3000TL DDR4 sistem toplarsak ekran kartını biraz düşürmemiz lazım siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

GTX 970 ekran kartına nasıl güvenmiyorsunuz anlamadım. Her firmanın bir sorunu vardır Coil Whine çıksa bile zaten kasanın kapağını kapatınca duyacağını pek sanmıyorum. Anakartı H97 PC MATE alın 3 yıl gider güzel bir anakart ve H81 GAMER modelinden daha iyidir uzun ömürlülük açısından. Sonuçta daha yeni bir çipset barındırıyor. SSD sonra alın çok gerekli bir şey değil. Oyun içi performansı etkilemez.

Tamam peki sağ olun o zaman şimdilik dediğiniz Skylake sistemden benim bildiğime gore DDR4 sistemden vazgeçeceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…