i5-4590 ve RX 580 sistem alınır mı?

Dogus123

Decapat
Daha fazla  
Ben i5 4590, RX 580 ve 16 GB RAM'li bir sistem buldum 2. el. Sizce alınır mı? Fiyat olarak 3000 TL diyor çocuk. Çok bilgi sahibi değilim. AC Odyssey, Horizon Zero down, Star Wars tarzı oyunlar oynuyorum. Single Player yani. Genelde bilgi verirseniz çok sevinirim. Bütçemi daha fazla arttıramıyorum. Monitör de alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el 3000 çok iyi de kart mining yapılmış mıdır iyice baktırın.

Vallahi çocuk faturalarına kadar gönderdi daha 4 aylık kart kasası sıfır ama işlemciden yana eski olduğunu falan okudum bir sıkıntı çıkarır mı merak ediyorum açıkçası yoksa hemen alacağım gideceğim.

İşlemci ekran kartına göre çok zayıf, çoğu oyunda darboğaz olma ihtimali çok yüksek alacak iseniz bütün oyunları ultra+2K'ya alıp ekran kartınıza güç bindirmeniz iyi olacaktır iyi günler dilerim.

Arkadaşınız donanımdan anlamıyor diyeceğim ama donanım bilgisi zayıf olan insan alıp RX580 takmaz. Güveniyorsanız alın ama fiyatı inanılmaz ucuz. Benzer sistemleri 5000-6000'den satanlar var. Dikkatli olunmalı.

Arkadaşlar hepinizin cevabı için çok teşekkür ederim ben şu cihazı kendi gözlerimle görsem denesem 2K'da Ultra ayarlarda daha sağlıklı olacak sanırsam çok teşekkür ederim.
Arkadaşınız donanımdan anlamıyor diyeceğim ama donanım bilgisi zayıf olan insan alıp RX580 takmaz. Güveniyorsanız alın ama fiyatı inanılmaz ucuz. Benzer sistemleri 5000-6000'den satanlar var. Dikkatli olunmalı.

Çocuk güvenilir de benim endişem işlemci sorun çıkartacak mı o kafama çok takılıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı