i5 4590T Dizüstü bilgisayarıma RAM tavsiyesi

CptnAmazin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dizüstü bilgisayarım için RAM almaya karar verdim 2 slot var biri boş birinde ise 4 GB DDR3 1600 MHz RAM takılı aşağıya CPU Z resmini bırakacağım 16 GB RAM takmayı düşünüyorum ucuz ve kaliteli RAM'ler önerebilirseniz sevinirim. Amazon , Aliexpress gibi siteler olmazsa iyi olur.

Öncelikle anakartın 16 GB RAM desteklediğinden emin olun. Bunun için laptopun kendi sitesinden desteklenen maksimum ram boyutuna bakabilirsiniz. Eğer destekliyorsa Kingston Value RAM alabilirsiniz. Daha kaliteli isterseniz Kingston HyperX Impact'lere bakın.

DDR3 1600 MHz 1.35V SODIMM bellek alacaksınız. Voltajı 1.5 olan bellekler de var. Onlardan almayın, uyumsuz olabilir. Cihazın marka model bilgisini internette aratarak veya teknik servise danışarak toplamda kaç GB bellek desteğinin olduğunu öğrenin. Toplamda 16 GB destek varsa 8+8 GB bellek takabilirsiniz. Eğer toplamda 16 GB destek varsa 16+4 takarsanız kullanamazsınız.

16+4? Desteklemez diye düşünüyorum.

16+4 degil zaten 2 slot var 8 +8 yapıcam.İşlemci 32 GB RAM'e kadar destekliyor.
@helvaci anakarta baktım 16 gb ram destekliyor en fazla 8 + 8 taksam sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…