i5 460M sisteme Windows sürüm önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İ5 12400f ;
Anakart: Biostar b760mx/2-E
Ekran Kartı: 4060ti 16gb 3x
Ram: 2x8 3200mhz xpg d35g rgb
Meslek
Yazılım
Şu an 8.1 var. Format atacağım. Ne kurmaliyim?

Bence 120GB bir SSD alıp Windows 10'a geçin farkı hissedersiniz. Şu anki sistem için 8.1 ideal.

O değil de etiketi hala sökmemişsin bayağı garibime gitti o olay. Etiketide ne sağlam yapmışlar eskime bile yok.

Windows 10 ile o işlemci + HDD işkence gibi bir şey olur, gidin Linux kurun hocam

Bence 120GB bir SSD alıp Windows 10'a geçin farkı hissedersiniz. Şu anki sistem için 8.1 ideal.

O değil de etiketi hala sökmemişsin bayağı garibime gitti o olay. Etiketide ne sağlam yapmışlar eskime bile yok.
Ssd felan almam muhtemelen koyde duran bi pc amcamın hatırası (vefat etti) ben köye geldikce kullanıyorum

Ssd felan almam muhtemelen koyde duran bi pc amcamın hatırası (vefat etti) ben köye geldikce kullanıyorum
Allah rahmet eylesin hocam. HDD ile windows 10 pek iyi çalışmaz. Sizin kullanabileceğiniz en iyi işletim sistemleri ya Windows 7, ya Windows 8.1 yada Ubuntu gibi birşey

ben bunu nasıl flasa atcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…