i5-460M ve HD 5470 sisteme Chrome OS kurulur mu?

Slovenn

Hectopat
Yer
Melikgazi/Kayseri
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, i5 460M AMD Mobility Radeon HD 5470 laptopa Chrome OS kurulur mu? Ayrıca bugün GeForce NOW uygulamasında ekranda yenilikler başlığı altında çıkan yazıda GeForce NOW Chrome OS bilgisayarlarda Google Play'den indirilip kullanılabilir hale geldi diye yazı çıktı. Sistemim kötü olduğu için oyunları GeForce NOW'dan oynuyorum Hide.Me VPN aracılığı ile. Steam ile de Stardew Valley gibi chill oyunlar oynuyorum 2-3 tane. Bunları Chrome OS'te çalıştırabilir miyim?

Chrome OS belirli şeyler destekliyor diye biliyorum. Legacy desteklemiyor zar zor olsa da legacy kurabiliyorsunuz. Linux dağıtımları tavsiye ederim veya Windows 10 veya 8.1 kurun ama illa Android kuracağım diyorsanız, Phoenix OS, Chrome OS(istediğiniz gibi) kurabilirsiniz.

Sistemimde donanım olarak sorun çıkartmaz değilmi? Birde yukarda dediğim gibi steamda 2 3 oyun oynuyorum bunları kullanabilirmiyim?

Sistemimde donanım olarak sorun çıkartmaz değil mi? Bir de yukarıda dediğim gibi Steam'de 2-3 oyun oynuyorum bunları kullanabilir miyim?

Legacy ise belki arada sırada boot sorunları çıkabilir. Dediğim gibi tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…