S serhatatmacag Hectopat Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #1 Intel core i5 hd graphics bilgisayara hacintosh (yosemite) kurdum restart yaptıktan sonra boot parametrelerini girdim (-v nv_disable=1 PCIRootUID=1 cpus=1 gibi ve kombinasyonları) Resimdede göreceksiniz 1 girebileceğim başka parametre varmı ? 2 Grafics Inject parametreleri varsa nasıl girebilirim ? Hata : GFX0: family spesific maching fails Sistem Intel Core i5 460m HD Graphics 1GB NVIDIA paylaşımsız ekran kartı 4GB RAM Dosya Ekleri IMG_20150624_201536.jpg 264,3 KB · Görüntüleme: 235
Intel core i5 hd graphics bilgisayara hacintosh (yosemite) kurdum restart yaptıktan sonra boot parametrelerini girdim (-v nv_disable=1 PCIRootUID=1 cpus=1 gibi ve kombinasyonları) Resimdede göreceksiniz 1 girebileceğim başka parametre varmı ? 2 Grafics Inject parametreleri varsa nasıl girebilirim ? Hata : GFX0: family spesific maching fails Sistem Intel Core i5 460m HD Graphics 1GB NVIDIA paylaşımsız ekran kartı 4GB RAM
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2015 #2 Kullandığın Laptop Modeli nedir? Hangi bootloader kullanıyorsun? Clover / Chameleon ? GraphicsEnabler=Yes yada No komut ile denedinmi?
Kullandığın Laptop Modeli nedir? Hangi bootloader kullanıyorsun? Clover / Chameleon ? GraphicsEnabler=Yes yada No komut ile denedinmi?
S serhatatmacag Hectopat Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2015 #3 ASUS K52Jc Chameleon Çok kombinasyonları denedim GraphicsEnabler,IGPEnabler denedim Nette ig-platform-id IntelGFX gibi özellikler var , kendi laptopuma ait degerleri de nasıl bulacağımı bilmiyorum ?
ASUS K52Jc Chameleon Çok kombinasyonları denedim GraphicsEnabler,IGPEnabler denedim Nette ig-platform-id IntelGFX gibi özellikler var , kendi laptopuma ait degerleri de nasıl bulacağımı bilmiyorum ?
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 26 Haziran 2015 #4 Boot: cpus=1 busratio=19 npci=0x3000 PCIRootUID=1 bunu dene.. Kurulumdan sonra ekran kartını tanıtırız...
Boot: cpus=1 busratio=19 npci=0x3000 PCIRootUID=1 bunu dene.. Kurulumdan sonra ekran kartını tanıtırız...