i5 4660 için soğutma

Ensar Çevik

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Konu başlığında olduğu gibi i5 4660 için bir soğutma arıyorum.

www.vatanbilgisayar.com: Cooler Master Vortex 211Q İntel Lga 775/1155/1156 İşlemçi Soğutucu - Vatan Bilgisayar

Gözüme hoş gelen bu soğutma hakkında bazı şüphelerim var.

Benim soket yapım 1150 bu soğutucu 1155 bir sıkıntı çıkar mı ?

Kurulumu stok soğutma gibi kolay mı (şeklen benziyorda) ?

OC yapmayacağım yapamayacağım

Son olarak h81-d anakarta yerleştireceğim yer problemi olmaz değil mi (slot kapama vs)

LGA 1155 soketler LGA 1150 soketlerede uyuyor. Senin önerdiğin stok soğutucuya benziyor stok soğutucu ile pek farkı yok gibi görünüyor.

LGA 1155 soketler LGA 1150 soketlerede uyuyor. Senin önerdiğin stok soğutucuya benziyor stok soğutucu ile pek farkı yok gibi görünüyor.
Bilemedim şimdi o.c yapayacak biri için ağır gibi geliyor ama sanırım önerdiğin modeli alacağım.

i5 4460 mı? yoksa i5 4690 mı? i5 4660 diye bir işlemci yok herneyse çarpan kilitli işlemci için kasanın hava akışı iyi ise stok fan yeterli ben i5 4690 stok fanla kullanıyorum kasanın kapağını açıp stok fana kulağımı dayamadığım sürece ses yok günlük kullanım için yeterli ama ekran kartı kullanmadığımdan HD Graphics 4600 ile BF4, CoD Black Ops 2 oynadığımda çok ısınıyor ama bu normal ekran kartı kullansam bu sorunda olmayacak kasam Corsair Graphite 230T.

Pardon 4460 en azından bir 70-100 tl lik alayım ileride işlemciyi yükseltme ihtimaline karşı kasada olsun diyordum
Bu arada kasada MSİ GTX 960 var ve kasa zalman z3 plus yani ful oyun oynayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…