i5 4670 AIDA64 test sonucu

Aking

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, işlemcim i5 4670 Aida 64 değerlerim bu şekilde çok yüksek. Sorun termal macun mu? Pek anlamıyorum CPU throttling dedikten sonra korktum testi kapattım direkt. Yardımcı olursanız sevinirim.

Witcher 3'ü yüksek ayarlarda 50 FPS oynayabiliyorum ama değerleri böyle görünce çok şaşırdım.

Dosya Ekleri

• adsdas.png
    16,7 KB · Görüntüleme: 56
  • Adsızdddd.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 60
  • Adsız.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 55
  • qweeqw.png
    17,4 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Stok fan ile bu değerleri alman normal. Kule tipi soğutucuya geçmeni öneririm.
Teşekkürler. Şuan acil gerekli mi peki? Şuanlık durumum yok İşlemcinin yanma gibi bi durumu var mı böyle kullanmaya devam etsem?
30 dakikalık witcher 3 testinden sonra sonuçlar da böyle

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    15,4 KB · Görüntüleme: 52
Oyun oynarken MSI Afterburner ile oyun içi ısı değerlerini kontrol et. 70-72 dereceyi geçmeye başlarsa problem olmaya başlar. Boşta kullanım için stok fan problem yaratmaz.
Msi afterburner da işlemci sıcaklığı değeri göremedim ekran kartı gozukuyor sanırım.
Bu fotoğraftaki değerler işlemcinin mi acaba?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    116,7 KB · Görüntüleme: 49
Msi afterburner da işlemci sıcaklığı değeri göremedim ekran kartı gozukuyor sanırım.
Bu fotoğraftaki değerler işlemcinin mi acaba?
MSI Afterburner programını yüklerken RivaTuner programı da isteğine göre yükleniyor. Yüklediysen fotoğraftaki ayarlar logosuna tıkla. Karşına çıkan seçeneklerden izleme ekranına tıkla. Oradan hangi değerleri göstermesini istiyorsan işaretleyip uygula.

Son düzenleme:
tamamdır teşekkürler yükledım şuan testi yapıp bakacağım
1 saat witcher 3 testinden sonra durum böyle. 100 dereceye denk geliyor. Ama oyunda herhangi bir kasma yaşamadım 55 60 fps arası yüksek ayarlarda oynuyorum.
Thermal macun da bu şekilde var mı yok mu anlayamadım kuru baya elime bulaşmıyor.
Soket fanın mandalları kırılmış termal macun da bitmiş tamamen. Sorun muhtemelen bundan kaynaklanıyor. Fan alacağım 100 150 arasi fan önerirseniz sevinirim

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    121,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 20200215_173817.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 58
  • 20200215_173821.jpg
    855,5 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…