i5 4670 GTX 980 Sistem ETS 2'de Düşük GPU ve CPU Kullanımı

İşletim sistemi
Windows 10

Ömer5757

Femtopat
Daha fazla  
RAM
10 GB
Ekran kartı
GTX 980
İşlemci
İ5 4670
Öncelikle merhaba benim sorunum başlıkta söylediğim gibi ETS 2'de düşük CPU ve düşük GPU kullanımı. Bu sorunum için yardımcı olursanız sevinirim.
> Ölçeklemeyi vs düşürdüğüm takdirde FPS'te artma oluyor fakat bu sefer GPU kullanımı %15 20'lere iniyor. Kullanımın bildiğim kadarıyla fazla olması gerekiyor ama tam emin değilim.

1080P'de oynuyorsan grafikleri Full'e al, bir de oyunu singleplayer'da test et. Truckers MP optimizasyon sorunlu bir Launcher.

Merhaba az önce singleplayer'da test ettim yani ölçeklemeyi %100 - %300 denedim FPS farkı sadece 1-2 diyebilirim. Kullanım olarak da %100'de %40 GPU %40-45 CPU %300'de ise %80 GPU %45-50 CPU kullanımı var. Dediğiniz gibi Truckers MP Launcher biraz sıkıntılı galiba. Ama size bir şey sormak istiyorum. Truckers MP Launcher'ı DirectX11 ile açtığımdan nasıl emin olabilirim? Girmeden önce 1 kez Single'da DirectX 11 ile açın demişler ama ETS 2 başlatma seçeneklerine yazabileceğim bir kod vs var mıdır hani Single girip çıkmayla uğraşmamak için veya direk DirectX 11 ile mi başlıyordur oyun? Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın

Bu soru hakkında hiç problem yaşamadım için bir bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…