i5 4670 ve GTX770 sisteme kasa ve monitör tavsiyesi

KaraLordu43

Hectopat
Daha fazla  
Selamün Aleyküm, kolay gelsin.
Ben bilgisayarı alacağım ama bazı takıntılarım oldu. Toplama yapacağım bilgisayar kötü mü iyi mi ya oyun kaldırmazsa bir sıkıntı olursa diye bir suru düşünce oluştu kafamda size sorayım dedim. Arkadaşlar bazılarını Vatan'dan baktım, bazılarını başka yerden alacağım. Nvidia GTX 770 256 bit 2 GB GDDR5 ve aşağıdaki resimde bazıları var. Bir de bu PC'ye kasa ve monitör önerir misiniz? 2100 lira tutar bilmiyorum soğutucu falan gerek mi?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Bütçeni tam söyle monitör dahil bir sistem toplayalım.

Bütçeni tam söyle monitör dahil bir sistem toplayalım.

Bütçe 2100-2200 olabilir.

Anakartı H97M-Plus ile değiştirin. İşlemciyi de i5 4690 ile değiştirin. Kasa olarak Z3 Plus'ın yanına ZM600-LX PSU alabilirsiniz.

Benim alacağım anakart daha iyi diyorlar bilmiyorum Facebook'tan sordum Bilgisayar Yardım'a iyi dediler?

Ne kadar doğru yardım edebiliyorlarsa...
İşlemcinizin çarpan kilidi kapalı olduğundan Z97 yonga setli anakartın size bir getirisi olmayacaktır. H97M-Plus tercih din.

Kardeşim seninle nereden iletişime geçebilirim?

Hayır. Technopat Sosyal kurallarına göre özelden yardım istemek yasaktır. Lütfen tüm sorularınızı Sosyal üzerinden iletin.
Tamam.

Bana sistem toplar mısın? Nvidia GTX 770 ve Intel Core i7 olabilir bu. Yada i5. Bu arada bütçe 2200 lira.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğin fiyata bu olabilir:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…