Aykut Tosun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2013 Mesajlar 1.188 Makaleler 2 Yer Denizli / Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2013 #21 Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Maximus VI Hero nun kutusunu koy bir rafa. Kutusu bile süper bu ROG anakartların.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Maximus VI Hero nun kutusunu koy bir rafa. Kutusu bile süper bu ROG anakartların.
H Hiko Hectopat Katılım 10 Haziran 2013 Mesajlar 819 26 Ağustos 2013 #22 Aykut Tosun dedi: Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Maximus VI Hero nun kutusunu koy bir rafa. Kutusu bile süper bu ROG anakartların. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler dostum. Evet bende bayılıyorum ROG anakartların kutusuna Kasa herhalde 18.30 gibi kargodan gelecek. O zaman yeni konu açıp bol bol resim paylaşırım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2013
Aykut Tosun dedi: Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Maximus VI Hero nun kutusunu koy bir rafa. Kutusu bile süper bu ROG anakartların. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler dostum. Evet bende bayılıyorum ROG anakartların kutusuna Kasa herhalde 18.30 gibi kargodan gelecek. O zaman yeni konu açıp bol bol resim paylaşırım.