i5 4670k Overclock Performansı

Çok soru sordum ama, fx 8350 dikkatimi çekti performansı hakkında bir bilginiz var mı ? Yoksa intel mi olsun :)

sepetim.aspx
Bu şekilde sistem nasıl olmuş sizce ?

FX 8350, 8 çekirdekli i5'ler ise 4 çekirdekli fakat i5 daha yeni teknolojiyi kullandığı için aynı performansı sergiliyorlar. i5'ler daha yeni teknolojiye sahip olduğundan daha az güç sarfediyor.
Yazdığım sistem tam istediğim gibi oldu islemci fx 8350 yeterli derseniz o kalacak islemci olarak yoksa intel olacak diğerlerinden kisacagiz artik. :)

sepetim.aspx
Bu şekilde sistem nasıl olmuş sizce ?

Yazdığım sistem tam istediğim gibi oldu islemci fx 8350 yeterli derseniz o kalacak islemci olarak yoksa intel olacak diğerlerinden kisacagiz artik. :)

Resim görünmüyor. Bana kalsa ben i5 alın derim ama benzer performans gösteriyor, sen bilirsin. Bekleme gibi bir durumun varsa intel'in 5.nesil işlemcileri çıkacak Mayıs-Haziran gibi onlar daha performanslı olacak fakat bu işlemcilerin Türkiye'ye gelişi daha uzun sürer mi bilmem.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı