i5 4670K Sistem Ne Kadar Eder?

Satmalı mıyım?

• Sistemin iyi boşver.

Oy: 13 86,7%
  • Sat gitsin yeni al.

Oy: 2 13,3%

• Oy verenlerin toplamı
    15
Makaleler
159
Yer
Bursa-İnegöl
Daha fazla  
Meslek
Pc Doktoru
Profil Kapağı
1524814261
Şuan kullandığım anakart, işlemci ve RAM'leri satın almak isteyen biri var. Ancak ikinci el piyasası bana çok uzak.

Özellikler şu şekilde.
  • İşlemci: i5 4670K
  • Anakart: ASRock Z87 Pro4
  • Ram: 12 GB Kingston 1600Mhz DDR3 Ram.
Büyük ihtiamalle Seidon 120V'ide beraber vericem. Çünkü Ryzen toplamayı düşünüyorum.
Sizce fiyat kaç olmalı? Beraber satmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan kullandığım anakart, işlemci ve RAM'leri satın almak isteyen biri var. Ancak ikinci el piyasası bana çok uzak.

Özellikler şu şekilde.
Büyük ihtiamalle Seidon 120V'ide beraber vericem. Çünkü Ryzen toplamayı düşünüyorum.
Dostum ekran kartı modelin nedir? Onu da söylersen satıp satmaman konusunda bir şeyler söyleyebiliriz.

İmza kısmında yazıyormuş kusura bakma görmdim. R9 270x kötü bir ekran kartı değil seni biraz daha götürür. Ancak diyorsan ki bu sistem artık benim işimi görmüyor o zaman satıp yeni bir sistem alabilirsin ancak şunu unutma sisteminde kullandığın işlemci i5 serisinde hala çok güçlü bir işlemci Ryzen'e geçince performans olarak pek fark beklemek doğru değil. Yani demek istediğim şu, eğer performans istiyorsan bütün sistemi satıp Ryzen ile birklikte yeni nesil bir ekran kartı alabilirsin. Ne kadar satmalıyım bu parçaları dersen ben de fiyat işlerinden pek anlamam ancak 2. el de şunu sakın unutma ilk fiyatı alıcı versin satıcı değil. Alıcı versin ki ona göre daha iyi bir pazarlık edebilirsin. Umarım diğer arkadaşlar da fiyat konusunda yardımcı olurlar.

Son düzenleme:
Dostum ekran kartı modelin nedir? Onu da söylersen satıp satmaman konusunda bir şeyler söyleyebiliriz.

İmza kısmında yazıyormuş kusura bakma görmdim. R9 270x kötü bir ekran kartı değil seni biraz daha götürür. Ancak diyorsan ki bu sistem artık benim işimi görmüyor o zaman satıp yeni bir sistem alabilirsin ancak şunu unutma sisteminde kullandığın işlemci i5 serisinde hala çok güçlü bir işlemci Ryzen'e geçince performans olarak pek fark beklemek doğru değil. Yani demek istediğim şu, eğer performans istiyorsan bütün sistemi satıp Ryzen ile birklikte yeni nesil bir ekran kartı alabilirsin. Ne kadar satmalıyım bu parçaları dersen ben de fiyat işlerinden pek anlamam ancak 2. el de şunu sakın unutma ilk fiyatı alıcı versin satıcı değil. Alıcı versin ki ona göre daha iyi bir pazarlık edebilirsin. Umarım diğer arkadaşlar da fiyat konusunda yardımcı olurlar.

Ekran kartını 400TL'ye sattım. Şuan RX580 aldım gelicek 2 güne. Konusu mevcut. Teşekkürler yorumun için.

Özellikler şu şekilde.
İşinize karışmak gibi olmasın ama bence elinizde ki bileşenler ile aldığınız ekran kartı çok iyi gider. Yani ekran kartınızı yükseltmiş olursunuz zaten işlemciniz çok iyi.

Bence sistem hala guclu. Ekran kartini degistire bilirsin ki zaten RX 580 almissin o yeter; islemcin ve diger bilesenlerin hala guclu. Ryzen'e veya yeni bir Intel islemciye gecince pek bir performans artisi olmaz. Bence daha eskimesini bekle...

RAM takviyesi yaparsan sorun olmaz. RAM de hala yeterli ama...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı