i5 4670K sistem toplama

  • Konuyu başlatan Fallen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 895
Sistem güzel. Arduo 'nun dediği gibi Samsung 120GB Evo al. Daha performanslı. Aslında Bi 200 TL Falan daha olsa Samsung 840 Pro almanı tavsiye ederim. Dünyadaki en hızlı ve performanslı SSD ünvanına sahip.
 
Yazma hızı 40MB düşecek iken okuma hızının artması gerçekten önemli midir? SSD'ler ile ilgili detaylı bilgim olmadığı için soruyorum.

Bunun bence çok önemi yok. Samsung Evo çok iyi çıktı piyasaya ve hakkında videolar izledim. SSD'nin içindeki bütün parçaları kendileri yapıyorlar ve ne bilim Kingston V300'den daha iyi olacağını düşünüyorum her yönden. Kingston 3K olsaydı farklı olurdu ama V serileri baya standart. Ama kalite açısından da Kingston fena değil. Bende V+200 serileri var doldukça performans düşüyor biraz.
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı