Umut Çalışgan

Hectopat
Anakart:MSI-Z87-G45 GAMING
İşlemci:İntel Core i5 4670K İşlemci
Soğutucu:COOLER MASTER HYPER 212 EVO
Klavye:LOGITECH - G103 GAMING KEYBOARD
Fare+Pad:FRISBY - FM-G3260K GAMING MOUSE
Ekran Kartı:ASUS - R9 280X TOP 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon
SSD:CORSAIR - 120GB LS Serisi SATA 3.0 SSD (560MB Okuma / 535MB Yazma)
Monitör:ASUS - 23.6" VN247H

Merhabe Arkadaşlar.
Sistemin son hali budun 15tatilde alacağım. Kasa olarak Ne önerirsiniz? (Max 500-500tl)Vatandan Olursa SEvinirim İnternet siparişi ile uğraşmak istemiyorum.

Intel devrimini; 513 tl'lik anakart ve 703 tl'lik işlemci ile yaşayacağına, "kötü" AMD sistem toplayıp yanına R9 290 alsan daha iyi olmaz mı?

İyi-Kötü marka tartışması artık sıktı arkadaşlar.

AMD mi yoksa Intel mi tarzı bir soru olmaz teknolojide biri diğerinin açığını kapatıp daha iyi ürün sunmaya çalışır. Bu böyledir. Bu sabit sürekli kalacak bir durum değildir. Şuanda elbette kalite verim performans açısından Intel fakat fiyat performans için olan AMD'ninde ondan kalır yanı yok.

Intel sistemim var fakat sıradaki sistemimi AMD toplamayı düşünüyorum. Neden mi?
Intel'den memnum olmadığım için değil sadece bir farklılık ve AMD teknolojisinide tatmak için.
Özellikle yeni R9 Serisi için belki sadece bir R9 bile alıp test edebilirim.

AMD FX6300 Sistemdeyim şu an 2senelik hiç memnun değilim ekran kartınıda upgrade etmiştim. Zar zor 40fps alabiliyorum gtx680ti ile BF4 te.
İntel Hem uzun ömürlü hemde soğutma sıkıntısı yok.

Bu aralarda böyle abuk subuk başlıklar çoğaldı . Ki konu ile alakası yok , sanki intel tekerleği icat etmiş gibi devrim filan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…