İ5 4670K sistemde değişmesi gereken bir şey var mı?

KlerN

Megapat
Daha fazla  
ads%C4%B1z-2-png.6383

http://www.vatanbilgisa...ncereli-beyaz-kasa.html
http://www.vatanbilgisa...-30-anakart.html?srt=UP

Dün bu forumada bir arkadaşın tavsiyesi üzerine bunu toplamayı düşündüm ama Gtx 770 mi r9 280 x mi alasam performans bakımından iyi olmasını istiyorum. Bütçem : 3.500 tl olup monitör dahil tekrar konu açıyorum çünkü tam ve kesin bilgi alıp ondan sonra bilgisayarı toplamak istiyorum . Oyunlarda performansının iyi olmasını istiyorum .

Şimdiden Teşekkürler...

Dosya Ekleri

• Adsız (2).png
    Adsız (2).png
    51,6 KB · Görüntüleme: 607
Son düzenleyen: Moderatör:
@Crkim, yanlışınız var.
@KlerN, monitör çok fazla olmuş o bütçeye. Şunu seçin.

21.5" VS229HA GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

IPS istiyorum derseniz, bunu alın.

Aoc 23" i2369V Geniş Ekran Led ips Monitör - Vatan Bilgisayar

Not: Sistemde kasa yok, nereye montaj edeceksiniz?

Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Beyaz Kasa - Vatan Bilgisayar kasa bu galiba görmediniz ve ilk dediniz monitör olabilir. Ekran kartında bir değişiklik yapmalı mıyım sizce çok oyun oynayan bir insanım oyunda da iyi performans bakımından ...

Maalesef, görememişim. Kusura bakmayın.

Ekran kartında bu bütçede değişiklik yapabiliyorsanız yapın. Monitörden bir 130TL kısacağız, ekran kartına eklesek olmuyor. GTX770 kalması mantıklı.

Maalesef, görememişim. Kusura bakmayın.

Ekran kartında bu bütçede değişiklik yapabiliyorsanız yapın. Monitörden bir 130TL kısacağız, ekran kartına eklesek olmuyor. GTX770 kalması mantıklı.

Sizce oyunları rahatlıkla oynayabilir miyim? (Daha çok Dayz ,Lol,Bf4 ,Cyris 3 gibi oyunlar da ) performans nasıl olur?

Kardeşim monitör kötü sanırım işlemci olarakta İ7 4790K ile toplam kasa :3883 ama olun bu sisttemle tüm oyunları ve renderi ultra oynarsın yanlışım varsa düzeltin.

Kardeşim monitör kötü sanırım işlemci olarakta İ7 4790K ile toplam kasa :3883 ama olun bu sisttemle tüm oyunları ve renderi ultra oynarsın yanlışım varsa düzeltin.

En fazla bütçem 3.600 falan ama i5 4670k yerine i7 4770k alsam gerisi aynı kalabilir mi güç kaynağı yeter mi acaba ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı