Eğer sadece oyun için alacaksanız işlemci ve anakart fazla olmuş. İşlemci ve anakarttan kısıp ekran kartına yüklenin. Kasa olarak Corsair Carbide 400R tercih edebilirsiniz daha kaliteli ama zevk sizin. SSD yok sistemde bu fiyatı veripte SSD almamak olmaz. Ancak sistem bu şekilde de Crysis3' ü ultrada bazı yerlerde çok az kasmayla oynatır.
Eğer sadece oyun için alacaksanız işlemci ve anakart fazla olmuş. İşlemci ve anakarttan kısıp ekran kartına yüklenin. Kasa olarak Corsair Carbide 400R tercih edebilirsiniz daha kaliteli ama zevk sizin. SSD yok sistemde bu fiyatı veripte SSD almamak olmaz. Ancak sistem bu şekilde de Crysis3' ü ultrada bazı yerlerde çok az kasmayla oynatır.
Anakartını incelerken şöyle bir özellik farkettim ekran kartı alırken buna dikkat etmeni öneririm. Bir de ssd oyun sistemlerinde olmazsa çok büyük bir performans kaybı demektir.
VGA BOOST
MSI VGA Boost, oyun tutkunlarının sanal dünyaya tam anlamıyla dalabilmelerini sağlayan bir özelliktir.
VGA Boost, MSI GAMING anakartlara bir MSI GAMING ekran kartı takıldığında ekran kartının güç limitlerini ve grafik yeteneklerini arttırıp saat frekansını yükselterek çok daha uzun süreler maksimum performansta çalışmasını sağlar. Tüm bunlar PCI Express yuvalarının güçlü tasarımı ve MSI ekran kartlarının üretim kalitesinin bir sonucudur. Artık MSI donanımları bir arada kullanmak PC'nize yalnızca kırmızı ejderhanın dehşetli görüntüsünü değil, aynı zamanda grafiklerde güvenli ve muazzam bir güç de veriyor.
Anakartını incelerken şöyle bir özellik farkettim, ekran kartı alırken buna dikkat etmeni öneririm. Bir de ssd oyun sistemlerinde olmazsa çok büyük bir performans kaybı olacaktır.
Neden yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz? Oyun sisteminde SSD'yi ne yapacak arkadaş? Sistemi hızlanır, oyunu üstüne kurarsa sadece açılma süresi kısalır. Bilginiz olmadan yorum yapmayın lütfen.
Neden yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz? Oyun sisteminde SSD'yi ne yapacak arkadaş? Sistemi hızlanır, oyunu üstüne kurarsa sadece açılma süresi kısalır. Bilginiz olmadan yorum yapmayın lütfen.