i5 4670K ve Gtx770 Sistem Nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ergenekom

Hectopat
  • MSI Z87-G45 GAMING DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 anakart - 427 TL
  • INTEL Core i5 4670K 3.4GHz 6MB Cache 22nm işlemci - 650 TL
  • GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit ram - 250 TL
  • SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm HDD - 171 TL
  • XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO +80PLUS 700W MidT ATX pencereli siyah kasa - 407 TL
  • ASUS GTX770 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT ekran kartı - 986 TL
Toplam : 3000 TL

Arkadaşlar sizce nasıl bir sistem? BF4 ve FarCry3 oynayabileceğim bir sistem mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sadece oyun için alacaksanız işlemci ve anakart fazla olmuş. İşlemci ve anakarttan kısıp ekran kartına yüklenin. Kasa olarak Corsair Carbide 400R tercih edebilirsiniz daha kaliteli ama zevk sizin. SSD yok sistemde bu fiyatı veripte SSD almamak olmaz. Ancak sistem bu şekilde de Crysis3' ü ultrada bazı yerlerde çok az kasmayla oynatır.

Saçmalama! GTX770 ve Crysis 3 kasmak ?

Anakartı M5A97 R2.0 , işlemciyi FX-6300 yapın. Kalan parayı ekran kartına ekleyerek GTX 780 veya R9 290 alabilirsiniz.

Crysis 3 kasmak ? Gtx780 2000TL . PC'yi aldıktan sonra SSD takmak istiyorum bütçem bu kadar.

Anakartını incelerken şöyle bir özellik farkettim ekran kartı alırken buna dikkat etmeni öneririm. Bir de ssd oyun sistemlerinde olmazsa çok büyük bir performans kaybı demektir.

VGA BOOST

MSI VGA Boost, oyun tutkunlarının sanal dünyaya tam anlamıyla dalabilmelerini sağlayan bir özelliktir.

VGA Boost, MSI GAMING anakartlara bir MSI GAMING ekran kartı takıldığında ekran kartının güç limitlerini ve grafik yeteneklerini arttırıp saat frekansını yükselterek çok daha uzun süreler maksimum performansta çalışmasını sağlar.
Tüm bunlar PCI Express yuvalarının güçlü tasarımı ve MSI ekran kartlarının üretim kalitesinin bir sonucudur. Artık MSI donanımları bir arada kullanmak PC'nize yalnızca kırmızı ejderhanın dehşetli görüntüsünü değil, aynı zamanda grafiklerde güvenli ve muazzam bir güç de veriyor.

Toplam bütçeniz nedir biz bir sistem yazalım.

Anakartını incelerken şöyle bir özellik farkettim, ekran kartı alırken buna dikkat etmeni öneririm. Bir de ssd oyun sistemlerinde olmazsa çok büyük bir performans kaybı olacaktır.

VGA BOOST

.

Neden yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz? Oyun sisteminde SSD'yi ne yapacak arkadaş? Sistemi hızlanır, oyunu üstüne kurarsa sadece açılma süresi kısalır. Bilginiz olmadan yorum yapmayın lütfen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…