"Ceza"mız kalktığına göre artık bir şeyler yazabilirim.
Öncelikle sitemimi dile getirmek istiyorum. Bismillah daha yeni üyelik açmışız, ilk mesajımızı yazmışız ki mesajımızda da işimizin acele olduğunu belirtmişiz, ama öyleyken vay efendim sen başlıkta nasıl "acil yardım" yazarsın diyerek 2 gün yetki kısıtlamasına gidilmiş. El-insaf, bari kibarca uyarın, deyin ki niye forum kurallarımızı okumadınız, bunları başlığa yazmayın deyin, biz de efendi gibi özür dileyelim. Bu forum ne için var, insanların ihtiyaçlarına yapılabildiğince cevap verip yardımcı olmak için değil mi? Başka bir yerde de yardım alamadığım için belki de cebimden birkaç yüz lira daha fazla para çıktı bu iki günlük süreçte. Bu konuda moderatörlere, yine de genelleme yapmayalım, bu işi yapan kişiye ciddi olarak sitemim var, teessüf ederim.
İkincisi dün adamları daha fazla bekletmek istemediğim için ödemeyi yaparak malzemeleri aldım ancak işlemci, güç kaynağı ve ekran kartı halen depodan gelmediği için onları teslim alamadım. Birkaç güne kadar onlar da geldikten sonra sistemimi kuracağım ama halen işlemci soğutusu konusunda yardıma ihtiyacım var. Kasa içine azami 14cm boyunda soğutucu sığıyor.
Bir üçüncüsü de monitör konusunda olacak. Biliyorum forumdaki monitör tavsiyesi konusundaki başlıkları da okudum ancak kimisi eski tarihli, kimisinde önerilen monitörler çok pahalı. Monitör için ayırabileceğim bütçe 400 lira civarında. Bu konuda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Monitörde en azından bir DVI/Display Port ve bir HDMI girişi olsa iyi olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum siz ne dersiniz.
Şimdiden teşekkür ederim.