Takas i5 4690 Evga GTX960 Bazlı Sistem Eş Değer Laptopla Takas

Tolgahan59

Hectopat
Daha fazla  
Sistemin özellikleri aşağıda belirttiğim gibidir. Bu Sisteme eş değer bir fiyatta laptopla takas düşünüyorum.

İ5 4690 İşlemci

Evga GTX960 SSC Ekran kartı

Gskill 8GB (2x4Gb) Ripjawsx DDR3 1600MHz CL9 RAM

MSI Gaming 5 anakart

Corsair CX 750M PSU 80+ Sertifikalı

120 GB Samsung EVO SSD + 500GB HDD

Cooler MAster Hyper T4 İşlemci Soğutucu

LG Optik Sürücü DVD-RW

Dark Racer ATX Pencereli Siyah Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Ssd'yi 1 tb wd purple harddisk ile takas düşünürmüsün?
İşlemci ile anakart'a da Aoc 21.5 inch display portlu full hd ıps led monitör, amd 6300 ve m5ar2.0 anakart vereyim ?
SSD ile ekran kartına monitör, 1tb wd purple harddisk, gtx750ti de verebilirim.

Son düzenleme:
Ssd'yi 1 tb wd purple harddisk ile takas düşünürmüsün?
İşlemci ile anakart'a da Aoc 21.5 inch display portlu full hd ıps led monitör, amd 6300 ve m5ar2.0 anakart vereyim ?
SSD ile ekran kartına monitör, 1tb wd purple harddisk, gtx750ti de verebilirim.
Malesef sistemi şuanda kullanıyorum o yüzden bozmayı düşünmüyorum işim gereği sürekli seyahat ettiğimden dolayı taşıyabileceğim bir pc ye geçmem gerekiyor o yüzden tercihim laptop teklif için teşekkürler.

Gücel

Nakit olarak fiyat belirlemedim açıkçası direk takas düşünüyordum teklifiniz varsa düşünülebilir ?
Kasa nakit olarak en son kaç olur ?
Nakit olarak fiyat belirlemedim açıkçası direk takas düşünüyordum teklifiniz varsa düşünülebilir ?

Güncel

Güncel

Güncel

Güncel

Güncel

İlan Güncel

Güncel

Güncel

Konu günceldir

İnternette satılığa koyduğum zaman 600TL eden bir laptop var elimde. Güncel oyunları açmaz ama 2011'den önce çıkmış bütün oyunları çalıştırır. (GT520M, 4GB) temiz bir laptop (yanında soğutucusu, çantası da var)

Üstüne nakit koysam takas düşünür müsünüz?

İnternette satılığa koyduğum zaman 600TL eden bir laptop var elimde. Güncel oyunları açmaz ama 2011'den önce çıkmış bütün oyunları çalıştırır. (GT520M, 4GB) temiz bir laptop (yanında soğutucusu, çantası da var)

Üstüne nakit koysam takas düşünür müsünüz?
Maalesef hocam teklif ettiğiniz ürün benim işimi görmeyecektir :(

Güncel

ASUS X550jk ile takas düşünürmüsünüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı