Arkadaşlar dün sistemimi birçok montaj videosu izleyerek ve adım adım Recep Baltaş'ın montaj videosunu izleyerek yaptım. Tüm kabloları kontrol ettikten sonra açtım. İlk açılışında sorun olmadı ve sistem ve gerekli programları kurmak için 3-4 saat geçtikten sonra hem sıcaklık testi olsun hemde ekran kartı testleri olsun yarımşar saat teste soktum ve hiçbir problemle karşılaşmadım hatta sıcaklık testi sonucu 63-64 civarındaydı. Sonra oyun kurup denemek istedim ve ilk kurduğum oyun cs;go oldu. Oyuna girip botlarla maç atıyım dedim ve ekranda 2-3 beyaz dalganın yavaşça aşağıya doğru indiğini fark ettim. Bu arada fps değeri 250 değerindeydi. Sonra beyaz ufak ufak dikdörtgenler meydana geldi, dondu ve reset :
i5 4690-Gtx970-Asus H81-Plus-2x4 gb Ram-Thermaltake smartpower 550 watt 80 plus bronz sertifikalı güç kaynağı.
Ekran kartını test etmek için çıkarıp ana kartın kendi görüntü soketine taktım ve anakartın kendi üzerindeki kartıyla sorunsuz bir şekilde açtım. Sizce sorun nedir ve çözümün tek yolu servise mi yollamak ?