i5 4690 ile 1866 MHz RAM çalışır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hkncvs

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar.
i5 4690 işlemcim ve MSI PC Mate Z97 çipsetli anakartım var. Bu sisteme Corsair Vengeance 4 GB 1600 MHz CL9 RAM aldım sistem sorunsuz fakat ilave RAM alacağım. Sorunum şu i5 4690 Intel'in sitesinde 1333/1600 MHz arasında RAM frekansı istiyor. Ben bu 4 GB RAM'i çıkarıp yarın 250 TL'ye 16 GB CL9 GSkill 1866 MHz RAM alacağım ve takacağım. Sistemde sorun çıkarır mı? Çalışmaz ise almayayım. Yarın alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İntel işlemciler 1600 MHz bellek kullanıyor. Fazlasına gerek yok. (Render yapmıyorsanız.)

Çalışır, BIOS'tan ayarlaman yeterli. Yoksa otomatik 1600 MHz'de çalışır. Bu arada Intek işlemcilerde 1600 MHz üstü oyunlarda etki etmiyor.

Fazlasına gerek yok diyorsunuz eyvallah ama 4 GB RAM'i ben vatandan 110'a aldım bahsettiğim RAM'i 250 TL vererek alacağım. Garantisi faturası mevcut. Vatanda sıfırı 530 lira da ben 250'ye alıyorum. Sistem sorun çıkarır mı? İleride yada herhangi bir zaman diliminde benim merak ettiğim bu.

Tamam alıyorum o zaman sorun çıkartmayacak ise problem yok merak ettiğim tek soru buydu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…