Merhaba, elimde bir masaüstü bilgisayar var özelliklerini aşağıya yazacağım. Parça parça kaç TL edeceğini yazabilir misiniz ve toplu şekilde kaç TL'ye satabilirim?
Ben o kadar edeceğini sanmam. 5.5K satanların çoğu Sahibinden üzerinden muhtemelen zaten. Fikrimi yukarıda belirttim. 5.5K'ya satılan bilgisayarın donanımı cidden o derecede iyide eder orası doğru.
O kadar etmez. Sistemde Turbox parça bile olması fiyatı iyice düşürür.
Ben o kadar edeceğini sanmam. 5.5k satanların çoğu sahibinden üzerinden muhtemelen zaten. Fikrimi yukarıda belirttim. 5.5K'ya satılan bilgisayarın donanımı cidden o derecede iyide eder orası doğru.
Maksimum dedim zaten bilgisayar bakarken piyasayı çok sıkı takip ettim 4kya çöp bilgisayar tutturabileni gördüm bu arkadaşta 3 3.5kya tutturur bir bilgisayarcıya satmadığı müddetçe.
O kadar etmez. Sistemde Turbox parça bile olması fiyatı iyice düşürür.
Ben o kadar edeceğini sanmam. 5.5K satanların çoğu Sahibinden üzerinden muhtemelen zaten. Fikrimi yukarıda belirttim. 5.5K'ya satılan bilgisayarın donanımı cidden o derecede iyide eder orası doğru.
Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know.
www.facebook.com
PSU yok ama ekran kartı işlemci ram daha iyi. Ama epeydir de ilanda diye hatırlıyorum. Ben olsam 3.500den ilana koyar pazarlıkla 3k civarlarına satardım.
Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know.
www.facebook.com
PSU yok ama ekran kartı işlemci RAM daha iyi. Ama epeydir de ilanda diye hatırlıyorum. Ben olsam 3.500'den ilana koyar pazarlıkla 3K civarlarına satardım.