Sistemim oyun amaçlı. Her oyunu ULTRA oynamak gibi bir amaç peşinde değilim ama güzel FPS ve güzel bir grafik performansı almak istiyorum. Anakartın yeterli olacağı düşüncesindeyim, acaba işlemciyi İ7 4790 ile değiştirsem mi diye düşünüyorum. ( Ekran Kartı ile Belleği İngiltereden aldım kalan parçaları Türkiye den toplıycam ) Yorumlarınızı bekliyorum...
Bana kalırsa Z97 almanıza gerek yok eğer ileride işlemcinizi revizyon edip i7 4790k ' ya geçecekseniz. Aldığınız işlemci O.C. yapılamadığından dolayı fazla görüyorum anakartı fakat kalite açısından iyidir. Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı alınabilir bir kart hemde başka parçalara daha fazla para ayırabilirsiniz.
Bana kalırsa Z97 almanıza gerek yok eğer ileride işlemcinizi revizyon edip i7 4790k ' ya geçecekseniz. Aldığınız işlemci O.C. yapılamadığından dolayı fazla görüyorum anakartı fakat kalite açısından iyidir. Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı alınabilir bir kart hemde başka parçalara daha fazla para ayırabilirsiniz.
Diğer parçalar derken Ekran Kartı ile Ram i zaten satın almış bulunuyorum, İşlemci ile Anakart kaldı, Sinerji sence güvenilirmi veya alışveriş yaptınmı Z97A Gaming 6, 5ten sadece 50tl daha pahalı ve usb 3.1 desteği vs için 50tl daha verebilirim. Hatta 50daha verip Z97A Gaming 7 alabilirim kafam karışık hemde çok