İ5 4690 Sistem vs İ5 6600K Sistem

Sleepless

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Gtx 970 FTW, i5 4690, Z97 Pc Mate tabanlı sistem topladım ama satın almadım henüz bütçem ucu ucuna yetiyor. Ama Skylake 6600k arasında çok fark olmadığından sizce 1 ay falan bekleyip daha güzel bir sistem toplamalı mıyım? Ahım şahım bir fark var mıdır ? Kafam çok karıştı yardımlarınızı bekliyorum. @adn1925

6600K daha performanslıda hocam fiyat olarak herşeyi toplasak bi 350 lira fark çıkartıyo. Şu anda o kadar para kalmadı.

2 ay bile beklemen gerekirse bekle bence.

O kadar çok bi fark var diyosunuz yani hocam ?

O zaman Skylake topluyorum Msi Z170A Pc Mate düşünüyorum bundan daha uygun fiyatlı anakart takabilceğim bi Skylake uyumlu anakart önerisi olan var mı ?

Ekran Kartını aldım Gtx 970, kasam ve harddiskim var. Bunun dışında anakart,işlemci,ram,ssd,güç kaynağı için 1750 Tl Bütçem var.

Son düzenleme:
Hocam yalnız i5 6600k'nın içinden soğutucu çıkmıyor ek bir soğutucu almanız gerekli.

Soğutucuda problem değilde bu bütçeyle toparlanabilir mi ki ? Haswell Refresh rahat toplanıyor ama bilemedim gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…