İ5 4690 Sistem vs İ5 6600K Sistem

Haswell Refresh toplama diyorsunuz yani yeni nesil toplayayım değil mi ?

2 Ram slotu olan anakarta dual channel almamalıydınız.Neyse hayırlı olsun.Ayrıca O.Ç yapmicaksaydınız "K" ibaresine boşuna para vermiş oldunuz.

2 Ram slotu olan anakarta dual channel almamalıydınız.Neyse hayırlı olsun.Ayrıca O.Ç yapmicaksaydınız "K" ibaresine boşuna para vermiş oldunuz.
Henüz almadım ama yarın alacağım O.C yapmayı düşünüyorum o yüzden K'lı istiyorum işlemciyi gerçi ne kadar fark eder bilmiyorum. Anakart kötü mü anlayamadım ?

Henüz almadım ama yarın alacağım O.C yapmayı düşünüyorum o yüzden K'lı istiyorum işlemciyi gerçi ne kadar fark eder bilmiyorum. Anakart kötü mü anlayamadım ?
Eğer O.C yapıcaksan anakartında sağlam olmalı eğer O.C yapmıcaksan gerek yok. Ayrıca ne gerek var O.C. Sistemin kendisini zaten oldukça güçlü ayrıca rami single kit almanı tavsiye ederim ilerde 16 gb a geçiş için.

O zaman bu yukarıdaki anakartla birlikte i5 6600 satın alsam beklentilerim karşılanır değil mi ? Hemde bütçeme yakın bir fiyat çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…