i5 4690 Sistem Windows 8.1 Kurulumu ve BIOS Güncelleme

MchtSbrl95

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yok bu ay sınırsız AKK var da. Önemli değil şimdilik. 2 GB indi, 25 dakikası kaldı. Sonra Flash Belleğe yazdıracağım. Format için gerekli her şey hazır olacak, İnternet Driver'ı telefonumda mevcut zaten.

Hayır. Şimdi masaüstüne gelin inen dosyanın üstüne gelip sağ tıklayın buraya çıkart diyin.

Çıkartılan klasörün içine girin. Bir dosya var CAP uzantılı. Bu dosyayı direk flashın içine atın. Yani CAP dosyasını kopyalayıp flash belleğin içine yapıştırın. Direk flashın içine yapıştırın ama klasöre filan atmadan. Direk CAP dosyasını flashın içine atın. Ve bahsettiğim CAP dosyası budur.
Adsız.jpg

Hiç korkma bende aynı senin gibi korkardım bilgisayar kasasını açmaktan
tam 6 yıldır bilgisayar kullanmama rağmen hiç kasayı açmamıştım bir gün sıkıldım ve hiç bir şekilde ezber yapmadan veya video izlemeden çıkartıp temizleyip geri sorunsuz bir şekilde taktım ve bunu alışkanlık haline hatta spor olarak yapmaya başladım bazen zaman tutup en kısa kaç saniyede takıp söktüğüme bakıyorum bir kere dene bence.

İsterseniz Windows'u yazdırdığınız flashın içine atabilirsiniz. Aynı müzik atar gibi atıyorsun işini görüyorsun sonra geri silebiliyorsun. :)

Veya herhangi bir flashın içine.

Tamamdır.

2 tane 8 GB Flash B. var. Birine bunu attım, diğerine de Windows'u yazdıracağım.

Windows da inmek üzere. Ben Flash Belleğe yazdırdıktan sonra mesaj yazarım, başlarız kurulumlara.

aaaa.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı anda iki kasayı çalıştıramıyorum :)

Bitti sayılır 3-5 dk içinde geçebiliriz kurulumlara. Bu indirme bitti direk karşıma Windows Disk Yazıcısı çıktı. Bunu kapatıp Rufus üzerinden yazdıracağım değil mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı