CengizBal Kilopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #11 Evet rufus ile yazdıracaksınız ama videoyu dikkatli izleyin. BİOS güncellemeyi burdaki videoyu 35:40'a getirin burdakilerin aynısını uygulayacaksınız. - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet rufus ile yazdıracaksınız ama videoyu dikkatli izleyin. BİOS güncellemeyi burdaki videoyu 35:40'a getirin burdakilerin aynısını uygulayacaksınız. - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M MchtSbrl95 Kilopat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #12 Kafama takılan nokta şu : Rufus'da, videoda Ayırma Birimi Boyutu olarak 16 Kilobyte mevcut. Ama ben de bu şekilde. 16 Kilobyte yapmam gerekir mi?
Kafama takılan nokta şu : Rufus'da, videoda Ayırma Birimi Boyutu olarak 16 Kilobyte mevcut. Ama ben de bu şekilde. 16 Kilobyte yapmam gerekir mi?
CengizBal Kilopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #13 Siz attığım videoyu dikkatlice izleyin saten gerek kalmaz. Burda değiştirmeniz gereken sadece Disk Bölüm Düzeni: - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Siz attığım videoyu dikkatlice izleyin saten gerek kalmaz. Burda değiştirmeniz gereken sadece Disk Bölüm Düzeni: - Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M MchtSbrl95 Kilopat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #14 Tamam. Artık telefondan yazacağım. Yazma işlemi bittikten sonra ilk işim BIOS güncellemesi yapmak.
CengizBal Kilopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #15 Tamamdır. BIOS güncelleme videosunuda attım. Ordakilerin aynısını uygulayacksınız hocam. Bir sorun var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2015
Tamamdır. BIOS güncelleme videosunuda attım. Ordakilerin aynısını uygulayacksınız hocam. Bir sorun var mı?
M MchtSbrl95 Kilopat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #16 BIOS güncellemesini başarıyla tamamladım. Şimdi Windows'u takıp reset atıp kuruluma mı geçmem gerek ?
BIOS güncellemesini başarıyla tamamladım. Şimdi Windows'u takıp reset atıp kuruluma mı geçmem gerek ?
CengizBal Kilopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #17 Evet. Flashı takıp bilgisyarınızı kapatıp tekrar açın tabi açılırken de sürekli F8 tuşuna basın basın çekin. Önünüze boot menüsü gelecek.
Evet. Flashı takıp bilgisyarınızı kapatıp tekrar açın tabi açılırken de sürekli F8 tuşuna basın basın çekin. Önünüze boot menüsü gelecek.
M MchtSbrl95 Kilopat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #18 Ürün anahtarı istedi ilk kez karşılaştım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2015
CengizBal Kilopat Katılım 4 Aralık 2014 Mesajlar 428 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #19 Boot menüsü geldiğinde resmini çekip atın bana sizi yönlendirecem. Ürün anahtarını vereyim size.
M MchtSbrl95 Kilopat Katılım 20 Şubat 2015 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2015 #20 Tamam bekliyorum. Ben adım adım resim atacağım size.