i5 4690 Sistem

Erdem B

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben kendim istediğim birkaç parça var onları yazacağım. Onun dışında yardımınızı istiyorum. Overclock yapmayacağım daha çok cs:go oynuyorum %80 ve oyun hakkında video yapıp youtubeye koyuyorum ve ilerde yayın vs. açacağım. Grafik hayranı değilim. Medium - high ayarlarda oynarım, 1920x1080 oynayacağım, ddr3 istiyorum, bildiğim üzere cs:go daha çok cpu oyunu olduğu için işlemciyi kısmak istemedim, bütçe 2500 max.

işlemci : i5 4690 3.5 ghz 6mb cachebellek 22nm işlemci
ekran kartı : gtx 950 olabilir (Tavsiyelere açığım. Dx12 desteklesin çok uçuk bir şey olmasına gerek yok, fiyat performans olabilir. Nvidia olursa daha iyi olur.)
ram : 8 gb istiyorum (2x4 olursa fena olmaz 8 benim için yeterli.)
anakart : asus h81m-c düşünüyorum. (Tavsiyelere açığım.)
kasa : zalman z3 plus mid tower kasa (psu yok)
güç kaynağı : aerocool kcas 600w 80 plus bronze güç kaynağı (birkaç makalese 80 plus sertifikalı güç kaynaklarının ihtiyaç kadar güç çektiğini ve tasarruf ettiğini duydum, pek bilgim yok ama her yerde olumlu yorumlar alan bir güç kaynağı, tavsiyelere açığım.)

Psu çok fazla. 450 wat bile yetecektir. Ama skylake sistem alınmalı. SSD sonra alırsınız. Gtx 960 (önerim r9 380), i5 6400, 500 wat kaliteli psu alınız.

Psu çok fazla. 450 wat bile yetecektir. Ama skylake sistem alınmalı. SSD sonra alırsınız. Gtx 960 (önerim r9 380), i5 6400, 500 wat kaliteli psu alınız.
arkadaşa katılıyorum. En güncel mimari ile daha ucuza daha fazla performans alırsınız. Bütçenizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00