i5 4690 sisteme ekran kartı önerisi

İşletim sistemin 8.1 mi? Neden 10 değil? BİOS'un güncel mi? PC'de virüs taraması falan yaptın mı?
İşletim sistemi Windows 10 Pro, Bios güncelmi bilemiyorum hiç bakmadım ve günde 1 kere rutin olarak virüs taraması yaparım. Henüz hiç virüse rastlamadım.

Anakartının modelini Anakart firmasının sitesinden indir ve FAT32 ile biçimlendirilmiş USB belleğe at, daha sonra BİOS gir oradan güncelle, Youtube üzerinde BİOS nasıl güncellenir ile ilgili videolar mevcut.

Gigabyte sitesine gir Anakart sürücüsünü indirmek için.

Kardeş biosu güncelledim.

Dosya Ekleri

• _20170211_022410.JPG
    505,3 KB · Görüntüleme: 76
Kesin güncelledin mi? Güncellediysen oyunlara gir ve tekrar durumları paylaş?
Kardeş en güncel tarihi bu zaten. Battlefieldlerde problem yok fakat Ets2 yi ölçekleme 100 de oynadığım zaman minimum 58 fps alıyorum. Ölçeklemeyi artırınca fps azalıyor.

Euro Truck oyununda optimizasyon problemi olduğundan o şekilde düşüş var diye düşünüyorum.

Kardeş en güncel tarihi bu zaten. Battlefieldlerde problem yok fakat Ets2 yi ölçekleme 100 de oynadığım zaman minimum 58 fps alıyorum. Ölçeklemeyi artırınca fps azalıyor.
Ölçeklemeyi arttırınca FPS düşmesi normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…