i5 4690 ve GTX 750 Ti sistem AC Unity performansı nasıl olur?

Burak Dönmez

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, beş ay önce her şeyi ile bu sistemi satın aldım. Bu sistem hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? Amacın piyasada ki oyunları orta ve üst seviye arası performanslı bir şekilde oynamaktı. Assassin's Creed'in tüm serisini oynuyorum. Şu ana kadar Assassin's Creed IV : Black Flag oynadım en son olarak. Grafik ayarları yaptığım da en yüksek bazılarında Very High, bazılarında High vardı.

Very High sonuncu idi ve bu ayarda oynar iken hiçbir takılma gibi bir sorun ile karşılaşmadım. Çok çok rahat oynuyorum. Acaba Assassin's Creed Unity oyununda ki performans'ı nasıl olur düşünceleriniz nelerdir ? Şuan lık sistemim böyle. Yaz aylarına doğru İnşallah 240 GB SSD ve İşlemci soğutucu takviyesi yapmayı düşünüyorum. Şuan sistemim'den memnunum. [ Ana Kartım www.vatanbilgisayar.com: GA-Z97-HD3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar ]

Bilgisayar Sistemi Resmi -1-.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı